Επίθεση από ληστές δέχτηκαν τέσσερις ανήλικοι μέσα σε διάστημα λίγων ωρών σε περιοχές της Αθήνας

Δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έναν 17χρονο

Must Read

Στο στόχαστρο αδίστακτων ληστών βρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι σε επιθέσεις που σημειώθηκαν προχθές το βράδυ μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι και το Νέο Ηράκλειο. Στόχος των κακοποιών ήταν τα κινητά των παιδιών, ενώ σε μία περίπτωση δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έναν 17χρονο.

Η πρώτη ληστεία σε βάρος ενός 15χρονου αγοριού σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας, στην Πετρούπολη. Δύο άτομα ακινητοποίησαν τον έφηβο, τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Μια ώρα αργότερα, στην οδό Κερκύρας στο Χαϊδάρι, δύο δράστες με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν έναν 14χρονο και έναν 16χρονο. Από τα δύο παιδιά πήραν τα κινητά τηλέφωνά τους. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έκαναν αναζητήσεις στα γύρω στενά και στα δύο περιστατικά ληστειών σε βάρος ανηλίκων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες. Ομως οι ληστές είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τρίτη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο. Αγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν. Ομως ο έφηβος αντιστάθηκε σθεναρά. Τότε οι δράστες δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και να τον τραυματίσουν με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Παρά τα τραύματά του και το σοκ που είχε υποστεί ο 17χρονος κατάφερε να σηκωθεί και να πάει μόνος του στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί, αφού περιποιήθηκαν τα τραύματά του, ειδοποίησαν την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής έλαβαν κατάθεση από τον 17χρονο, ενώ εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σημείο της επίθεσης για να εντοπίσουν τα ίχνη των ληστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This