Καλλιθέα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές μοτοσυκλετών

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις άντρες ηλικίας 27, 35 και 38 ετών που συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, για κλοπές μοτοσυκλετών στην Καλλιθέα.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από σήμα που έλαβαν για μεταφορά κλεμμένης μοτοσυκλέτας από τρία άτομα σε αποθήκη στην περιοχή της Καλλιθέας, εντόπισαν τους κατηγορούμενους, τους κάλεσαν σε έλεγχο και εκείνοι προσπάθησαν να τον αποφύγουν.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ανταλλακτικά και πινακίδες κυκλοφορίας στην κατοχή τους

Μετά από έρευνες στην αποθήκη και στα σπίτια των μελών της συμμορίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο νωρίτερα από τον εντοπισμό τους, πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και κλειδιών δικύκλων, πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα λοιπών δικύκλων, 99 γραμμ. κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, φυσίγγια, σπρέι πιπεριού, 2 σιδερογροθιές, 2 πτυσσόμενοι ράβδοι (γκλοπ) και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This