Λαμία: Νεαρός όρμησε σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσε παιδάκι

Must Read

Με αυτοθυσία ένας νεαρός όρμησε σε φλεγόμενο ημιυπόγειο στο κέντρο της Λαμίας και έσωσε το μόλις 1,5 έτους αγοράκι από τις φλόγες.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε ημιυπόγειο όπου διαμένει οικογένεια ρομά και συγκεκριμένα μια 57χρονη με τα τρία εγγονάκια της, ηλικίας 6,5, και 1,5 ετών, αφού οι γονείς απουσιάζουν.

Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένας 22χρονος γείτονας καθ’ οδόν προς το σπίτι του άκουσε να καλούν σε βοήθεια και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Μόλις έφτασε στο σημείο αντίκρισε πολύ καπνό και το δωμάτιο ενός σπιτιού να είναι μέσα στις φλόγες.

Έξω από το φλεγόμενο σπίτι βρίσκονταν σε πανικό η γιαγιά με τα δυο μεγάλα παιδιά και οι γειτόνισσες που καλούσαν σε βοήθεια. Μόλις ο 22χρονος άκουσε ένα από τα παιδιά να λέει ότι το μωρό είναι μέσα στο σπίτι όρμησε στο φλεγόμενο δωμάτιο και έβγαλε το τρομοκρατημένο παιδάκι έξω.

«Ευτυχώς το παιδάκι σώθηκε και είναι καλά»

Συγκινούν τα λόγια του 22χρονου Δημήτρη που χωρίς δεύτερη σκέψη μπούκαρε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και κατάφερε να σώσει το 1,5 έτους αγοράκι.

«Το παιδάκι έκλαιγε και με φωνή που έτρεμε μου είπε ότι ήταν μέσα στο σπίτι το μωρό. Αμέσως πέταξα το μπουφάν και έδωσα μια δυνατή κλωτσιά στο παράθυρο του δωματίου που ήταν στο ύψος του δρόμου. Μπήκα μέσα και άρπαξα το μωρό που ήταν ανάμεσα στις φλόγες. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ευτυχώς το παιδάκι σώθηκε και είναι καλά. Εγώ έκανα αυτό που θα έκανε ο κάθε άνθρωπος αν κινδύνευε μια ζωή….», είπε ο 22χρονος Διονύσης Αμπντιάη, ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής, αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λαμία, όπου ζει και εργάζεται.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πέντε πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This