Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λέρου, μετά από αναφορά ψαρά για ύπαρξη σορού στη θάλασσα.
Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος και ένα 1 Super Puma, ενώ έρευνες διεξάγονται και από ξηράς με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ.
Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.