Ένα ακόμη αγοράκι νεκρό από το ναυάγιο της Λέρου

Τρία τα παιδάκια που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού

Must Read

Άλλο ένα από τα παιδάκια που ανέσυραν οι διασώστες από το ναυάγιο της λέμβου με μετανάστες στη Λέρο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Πλέον, από τα επτά συνολικά παιδάκια που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λέρου, έχοντας διασωθεί από το ναυάγιο στα νοτιοανατολικά του νησιού, εξακολουθούν να νοσηλεύονται τα τρία, με τρία αγοράκια και ένα κοριτσάκι, όλα τους τεσσάρων με πέντε ετών, να έχουν προστεθεί στην επιβεβαιωμένη λίστα των θυμάτων, όπου βρίσκεται και μία γυναίκα περίπου 20 ετών, η σορός της οποίας ανασύρθηκε νωρίς το πρωί σήμερα.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου βρίσκονται και φιλοξενούνται συνολικά 34 διασωθέντες, 17 άνδρες και 17 γυναίκες, όλοι τους αφρικανικής καταγωγής. Κατά δήλωσή τους, η λέμβος, η οποία βρέθηκε ημιβυθισμένη σε βραχώδη ακτή της Λέρου, είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.

Σημειώνεται πως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή όπου συνέβη το ναυάγιο είναι δυσμενείς, με ανέμους εντάσεως 8 μποφόρ, χαμηλή ορατότητα και συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις. Με το πρώτο φως της ημέρας, πάντως, οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν εκ νέου.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This