Αστυνομικοί με όπλα και φακούς τρομοκράτησαν την 12χρονη από τον Κολωνό!

H ανήλικη δέχθηκε και αστυνομικό έλεγχο ενώ βρισκόταν με αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Must Read

Την ώρα που τα MΜΕ έχουν σταματήσει να ασχολούνται πλέον με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο, ο οποίος κανόνιζε ραντεβού φρίκης με παιδοβιαστές, η κόλαση που συνεχίζει να βιώνει το ανήλικο κορίτσι και η οικογένειά της, δεν έχει τέλος. 

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο Star η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, η 12χρονη στην πέμπτη της κατάθεση αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα, ωστόσο επέμεινε για τον «Γιώργο», το πρόσωπο του οποίου δεν της έδειξαν. «Το παιδί και πάλι έδειξε τον Γιώργο, τον οποίο όμως δεν της έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του και που μένει, ήταν κοντά στην περιοχή που διέμεναν το κορίτσι και ο Ηλίας Μίχος» ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου.

Η ίδια μίλησε και τη συνάντηση που είχε η 12χρονη με τα αδέρφια της και με την μητέρα της, η οποία παραμένει προφυλακισμένη χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σε βάρος της.

«Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, να δει το μικρό της αδελφό και τη μητέρα της που ήταν στην φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, λες και ήταν ο θύτης και όχι το θύμα αλλά ζήτησαν όλη την οικογένεια να κατεβούν στο δρόμο και να τη συναντήσουν και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά» ανέφερε η κ. Ταραχοπούλου και κατήγγειλε ότι πάνοπλοι αστυνομικοί που σημάδευαν τα παιδιά με όπλα τους έκαναν έλεγχο, χωρίς να πτοηθούν από τους αστυνομικούς που τα συνόδευαν: «Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας, τους σταμάτησαν αστυνομικοί, πάνοπλοι, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός. Το θεωρώ απίθανο να μην υπήρχε συνεννόηση των αστυνομικών της πόλης με την Ασφάλεια».




Πραγματικά προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που συνόδευαν την 12χρονη!

Παράλληλα, σημειώνεται ότι παρά τις διαβεβαιώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το υπουργείο εξασφάλισε κατ’ οίκον διδασκαλία στην 12χρονη, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, φτάσαμε στο σημείο να βγει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αλέξανδρος Κόπτσης στο Star, για να υποσχεθεί ότι θα τοποθετηθούν δύο καθηγητές προκειμένου να συνεχίσει τα μαθήματά του της η ανήλικη. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This