Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο 19χρονοι μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Ομάδα ατόμων τούς επιτέθηκε, βρίζοντας, κλωτσώντας και γρονθοκοπώντας τους

Must Read

Κλωτσιές και μπουνιές στο σώμα και το κεφάλι τους κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν δύο 19χρονοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ βρίσκονταν μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το βίαιο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις μεσάνυχτα, μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 72, που εκτελεί τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Μηχανιώνα. Οπως ανέφεραν, οι δύο νεαροί είχαν αρχικά λεκτικό διαπληκτισμό με ένα άτομο που επέβαινε στο λεωφορείο, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων, που άρχισαν να τους βρίζουν και να τους επιτίθενται, κλωτσώντας τους και γρονθοκοπώντας τους στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να κληθεί σταθμός ΕΚΑΒ στο σημείο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν λάβει εξιτήριο. Προανάκριση για τον καταγγελθέντα  ξυλοδαρμό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το voria.gr, το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι πιθανότατα απόρρεια οπαδικής βίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This