Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην παραλιακή: Τροχαίο στην Ποσειδώνος με έναν τραυματία

Ενεπλάκησαν 3 οχήματα

Must Read

Tροχαίο ατύχημα λόγω σύγκρουσης τριών οχημάτων έχει προκαλέσει μεγάλη συμφόρηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην περιοχή του Ελληνικού.

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες. Προς το παρόν είναι κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά, και η κίνηση -που διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα- ρυθμίζεται από την Τροχαία. Οι ουρές των οχημάτων ξεκινούν από τον Φλοίσβο και φθάνουν στο Ελληνικό στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος το Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This