Θρίλερ στον Έβρο: Ακυρώθηκε το καρναβάλι μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας

Εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο στήθος

Must Read

Ακυρώθηκε το καρναβάλι του Τυχερού μετά το θάνατο της 28χρονης κοπέλας στο οποίο ήταν διοργανώτρια και η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, σε περιοχή του χωριού Λευκίμη. 

Η 28χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στην περιοχή Λευκίμμη Έβρου, με τις συνθήκες θανάτου της να παραμένουν ασαφείς. Η 28χρονη κοπέλα που αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 19/2, και βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

 






 Με ανακοίνωσή του το καρναβάλι Τυχερού αποχαιρετά την 28χρονη, λέγοντας πως λόγω σεβασμού στη μνήμη της δεν θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις. «Η σημερινή τραγική και αναπάντεχη απώλεια της Βίκυς, μας συγκλόνισε όλους.

Κάνεις ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γεμάτη όρεξη, η γεμάτη ζωντάνια η ψυχή του καρναβαλιού μας κάθε χρόνο ,δεν θα είναι φέτος εδώ…… να πει , πάμε παιδιά !!! Με μεγάλο σεβασμό στην μνήμη της Βίκυς ανακοινώνουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού Καρναβαλιού στο Τυχερό. Βίκυ θα σε θυμόμαστε πάντα και σίγουρα θα συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τις ιδέες σου από εκεί ψιλά. Καλό παράδεισο να έχεις», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση ακύρωσης του καρναβαλιού.»

 






Διαβάστε ακόμα:

Έγκλημα  ή αυτοκτονία; Θρίλερ με την 28χρονη που βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This