Φονικό στη Νέα Ιωνία: Υδραυλικός ο άνδρας που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς των κακοποιών

Πιθανότητα για ναρκωτικά ο τσακωμός

Must Read

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας 37χρονος άνδρας φαίνεται πως είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 21/2, μετά από πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

O νεκρός άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα. Στην αρχή η ενημέρωση για τη σχέση του άνδρα με τους δράστες ήταν συγκεχυμένη. Στη συνέχεια, έγινε σαφές πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε καμία σχέση με την παρέα που άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, αλλά βρισκόταν στο σημείο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για να μπορέσει να ταυτοποιήσει τους επτά Αλβανούς κακοποιούς, που συνεπλάκησαν στην καφετέρια με τους ναργιλέδες στην συμβολή των οδών Κασταμονής και Ρόδου, στη Ν. Ιωνία. Ένας εκ των εμπλεκόμενων ατόμων φέρεται πως τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, ενώ πιθανολογείται πως πυροβόλησε και δεύτερος. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν μία σφαίρα να καρφωθεί πισώπλατα στον άτυχο 37χρονο υδραυλικό, επίσης από την Αλβανία, ο οποίος καθόταν αμέριμνος με την παρέα του. 

Οι άντρες που συνεπλάκησαν μέσα στο μαγαζί και διέφυγαν μετά την αιματηρή κατάληξη που προκάλεσαν, όπως φαίνεται, σχετίζονται με ναρκωτικά και ενδεχομένως η φασαρία μεταξύ τους έγινε για διαφορές με ναρκωτικά που πιθανόν είχαν. Στο σημείο βρέθηκε παρατημένο ένα πολυτελές τζιπ που ενδεχομένως ανήκε σε έναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για τουλάχιστον ένα ακόμη πολυτελές τζιπ με το οποίο διέφυγαν αρκετοί από αυτούς. Οι άντρες της Ασφάλειας συλλέγουν βιντεοληπτικά υλικά για την ταυτοποίησή τους και λαμβάνουν καταθέσεις, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν. Η συμμορία χρησιμοποιούσε τουλάχιστον τρία πολυτελή αυτοκίνητα. Μάλιστα, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς άφησε παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια ένα μαύρο τζιπ Cadillac και διέφυγαν με μια γκρι Mercedes.

Διαβάστε ακόμα:

Αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία: Τα «λάθη» που πρόδωσαν τους δράστες – Οι Αρχές κοντά στη σύλληψή τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This