Αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία: Τα «λάθη» που πρόδωσαν τους δράστες – Οι Αρχές κοντά στη σύλληψή τους

Το θύμα ήταν «παράπλευρη απώλεια» καθώς βρέθηκε στη μέση ενός καβγά άλλων θαμώνων - Άγνωστη παραμένει η ταυτότητά του

Must Read

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 35χρονου άνδρα. Οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται κοντά στο εντοπισμό των εμπλεκόμενων ατόμων αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι πυροβολούσαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Τα «λάθη» των δραστών φέρνουν κοντά στον εντοπισμό τους την αστυνομία. Πρώτον, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας έξω από μαγαζί ένα από τα αυτοκίνητά τους, κάτι που ενδέχεται να «προδώσει» στις Αρχές την ταυτότητά τους. Και δεύτερον, αναμένεται να «μιλήσουν» οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους. Η επίθεση έγινε στις 23.53 το βράδυ χθες, Τρίτη 21/2, και ο άνδρας, που έφερε τραύμα στον ώμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου στις 1.55 περίπου εξέπνευσε. 

Παράπλευρη απώλεια το θύμα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συνέβησαν όταν μία παρέα επτά ατόμων από την Αλβανία που βρίσκονταν σε έναν πιο «πριβέ» χώρο της καφετέριας άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους λόγους. Τα αίματα άναψαν και ο καβγάς μεταφέρθηκε στο κέντρο του μαγαζιού όπου βρίσκονταν και άλλοι πελάτες. Τότε ένας από την παρέα που τσακώνονταν έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, η σφαίρα όμως βρήκε τον άτυχο άνδρα ο οποίος ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν έξι κάλυκες. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διεξάγει έρευνες για τα αίτια του περιστατικού. Από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα βρισκόταν στο μαγαζί με την παρέα του και παρακολουθούσε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και έπινε ποτό. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετων ο οποίος όμως δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: «Παράπλευρη απώλεια» ο νεκρός στο καφέ με ναργιλέδες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This