Πήλιο: Με σοβαρά εγκαύματα 22χρονη που πήγε να ανάψει την σόμπα στο σπίτι της

Η ανακοίνωση για την στήριξή της

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Πήλιο όταν μία κοπέλα επιχείρησε να ανάψει την σόμπα με οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο 53% του σώματός της.

Η 22χρονη Αντριέλα προσπάθησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου να ανάψει μια σόμπα με οινόπνευμα, στο σπίτι της οικογένειας, αλλά έκανε όπως φαίνεται ένα μεγάλο λάθος που έχουν κάνει πολλοί. Κρατούσε το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε την ίδια ώρα να ανάψει τη σόμπα, με αποτέλεσμα η φωτιά να στραφεί και προς τα πάνω της. Η κοπέλα τυλίχθηκε στις φλόγες με τους γονείς και τα αδέρφια της, να τρέχουν για να την βοηθήσουν.

Πανικόβλητοι οι γονείς της, έριξαν μία κουβέρτα προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, με τα εγκαύματα που είχαν ήδη προκληθεί στο σώμα της, να είναι σοβαρά. Αρχικά η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο εκεί οι γιατροί αποφάσισαν πως πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας επειγόντως.

Σήμερα, η 22χρονη βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν από χθες πως ο κίνδυνος για τη ζωή της, έχει περάσει. Ο δρόμος της αποθεραπείας όμως αναμένεται να είναι μακρύς και τα έξοδα για την οικογένεια εργατών γης, μεγάλα.

Η ανακοίνωση για την στήριξη της κοπέλας

Ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός σύλλογος «Η Δράκεια» μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρόβλημα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κύμα αγάπης και προσφοράς, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την περίθαλψή της.

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια, πήραμε την απόφαση σε συνεργασία με το Τοπικό συμβούλιο να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στην νοσηλεία της που έχει μακρύ δρόμο από εδώ και πέρα. Αντριέλα έχεις την συμπαράσταση όλων! Είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε στο χωριουδάκι μας! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε! Χρήματα μπορείτε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα) που είναι στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας) ή προσωπικά σ’ εμάς και τον πρόεδρο του χωριού μας Νίκο Κάπελα» επισημαίνεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This