Πιθανή η προφυλάκιση του Σταθμάρχη

Είναι 60 ετών και πέρασε από εκπαίδευση πριν 1 μήνα!

Must Read

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες από την προανάκριση του Σταθμάρχη. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως είναι πιθανή η προφυλάκισή του.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Τα αίτια της φονικής σύγκρουσης αναζητούνται, ενώ ο 60χρονος σταθμάρχης Λάρισας ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πριν από ένα μήνα έγινε σταθμάρχης Λάρισας. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του σταθμού είναι ηλικίας περίπου 60 ετών, υπηρετούσε σε άλλα πόστα του ΟΣΕ . Οι κύριες ευθύνες επιρρίπτονται στον ίδιο, ενώ ο κλειδούχος κλήθηκε για εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα.

 






Την προανάκριση ανέλαβε η Τροχαία Λάρισας για να συγκεντρώσει την ογκώδη δικογραφία για το πρωτοφανές αυτό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Αυτό που ερευνάται είναι αν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ή για μία σειρά τεχνικών παραλείψεων και σφαλμάτων που οδήγησαν στο μοιραίο δυστύχημα. «Ένα πρόσωπο απολογείται μέχρι στιγμής για την τραγωδία στα Τέμπη και η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε ο εισαγγελέας Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος και ανέλαβε την υπόθεση για τη διερεύνηση του δυστυχήματος της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Όπως ανέφερε ο κ. Δασκαλόπουλος, πρόκειται για αυτεπάγγελτη διαδικασία, σημειώνοντας πως «βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο για την ολοκλήρωση της υπόθεσης». Ο ίδιος σημείωσε πως η έρευνα συνεχίζεται από την αστυνομία και αναμένεται να εξεταστούν όλα τα στοιχεία, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

 

 

Δυστυχώς, όσο περνά η ώρα οι νεκροί της τραγωδίας αυξάνονται. Οι επιχειρήσεις έρευνας για απεγκλωβισμό επιβατών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από διασώστες αλλά και εθελοντές που έχουν σπεύσει στο σημείο της τραγωδίας.  

Συνεχόμενες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από το πολύνεκρο δυστύχημα που έχει κοστίσει τη ζωή σε 36 ανθρώπους. Ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενιδουνιάς υποστήριξε πως τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια.

 






Διαβάστε ακόμα:

Δεν έχει τέλος η ανθρώπινη τραγωδία: 38 οι νεκροί μέχρι στιγμής – Σοκάρουν οι μαρτυρίες επιβατών και διασωστών

«Ξύπνησαν» μνήμες από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη: Τα δυστυχήματα του 1999 και του 2003

Τριήμερο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This