Le Figaro: «To πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της Ελλάδας»

Must Read

Πρώτη θέση έχει στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στα Τέμπη, όταν επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με εμπορική που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αναφερόμενη στη σύγκρουση των δύο τρένων, κάνει λόγο για το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στη χώρα μας.

«Δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά τα αίτια της σφοδρής, μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων που στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον σε 38 ανθρώπους», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα. Το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, ο οποίος τόνισε ότι η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

«Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της σοβαρότητας της σύγκρουσης των δύο τρένων», ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η γαλλική εφημερίδα γράφει ακόμη: «Μια νεαρή γυναίκα εξηγεί δακρυσμένη ότι το τρένο άργησε και είχε σταματήσει για λίγα λεπτά όταν ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This