Tραγικός επίλογος για τον Νίκο Αεράκη – Βρέθηκε νεκρός

Το άψυχο κορμί του επέπλεε στη θάλασσα

Must Read

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον 44χρονο Νίκο Αεράκη, ο οποίος αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου, στην Κρήτη, καθώς η σορός του βρέθηκε σε ερημική παραλία, στο Ηράκλειο.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί πριν από 13 ημέρες από την περιοχή του Γαζιού Ηρακλείου, ενώ νωρίτερα φέρεται ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο και είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Επί δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής και για τον λόγο αυτόν η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση. Αστυνομικοί και λιμενικοί «χτένιζαν» όλες αυτές τις ημέρες την ευρύτερη περιοχή. Τελικά χθες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος.

Το άψυχο κορμί του επέπλεε στη θάλασσα κοντά στην περιοχή της Παντάνασσας και τον οικισμό Θησέας. Οι λιμενικοί έβγαλαν τη σορό σε απόκρημνη ακτή και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ για τη μεταφορά του άνδρα σε ασθενοφόρο.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι  το αυτοκίνητο του 44χρονου είχε βρεθεί σταθμευμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου και μέσα στο όχημα βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This