Εμπλοκή πολιτικού στην τοποθέτηση του σταθμάρχη στη Λάρισα;

«Βόμβα» μεγατόνων, ή μήπως πυροτέχνημα;

Must Read

Μία δήλωση που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά έκανε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος των οικογενειών που έχασαν τα δίδυμα κορίτσια και την πρώτη τους ξαδέρφη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στον Ευαγγελισμό Λάρισας, αλλά και εννέα ακόμα οικογενειών θυμάτων και τραυματιών.

Ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας την υπόθεση και συγκεκριμένα τις ευθύνες που αποδίδονται στον συλληφθέντα σταθμάρχη Λάρισας, μετέφερε κάποιες πληροφορίες που όπως είπε έχει και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο 59χρονος στη θέση του.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός και ο «απλός αχθοφόρος», όπως ανέφερε, αναβαθμίστηκε σε σταθμάρχη, λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον κ.Κούγια το αυτονόητο: Ποιος είναι αυτός ο πολιτικός που παρενέβη; Αλλά ο δικηγόρος… την έκανε γυριστή και κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο του επαγγέλματός του:

«Δεν θέλω να πω, επειδή είναι άτυπη πληροφορία. Είναι πολιτικός με ονοματεπώνυμο. Δυστυχώς υπάρχει το απόρρητο του δικηγόρου, αν δεν διασταυρώσεις κάτι συγκεκριμένα ούτε έχεις δικαίωμα να καταστρέψεις έναν άνθρωπο, ούτε την πολιτική του καριέρα, ούτε την προσωπική του».

Γιατί δεν αποκάλυψε, ο κατά τα άλλα λαλίστατος και χωρίς καθόλου μέτρο στις τοποθετήσεις του, Αλέξης Κούγιας το όνομα του πολιτικού που είπε πως εμπλέκεται;

Υπάρχει όντως τέτοια περίπτωση, κάτι που θα είναι βέβαια εξαιρετικά σοβαρό, ή τα όσα είπε είναι απλώς μια κίνηση εντυπωσιασμού και μια προσπάθεια να (ξανα)τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας;

Αναλυτικά τα όσα είπε σχετικά με το θέμα του σταθμάρχη:

«Οι κινήσεις στις οποίες θα προβώ με τους συνεργάτες μου … θα είναι να στραφούμε σε μία πυραμίδα προς τα πάνω. Δηλαδή το πρώτο στάδιο είναι, ποιος, αν είναι πολιτικός, αν είναι διοικητικό στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκανε την επιλογή αυτού του κατηγορουμένου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν απλός αχθοφόρος και στο τέλος, πριν πάρει τη σύνταξή του αναβαθμίστηκε σε σταθμάρχη. Εκεί η εντολή που έχω λάβει είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Ποιος επέλεξε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν γνώριζε από ότι ακούμε ούτε καν λεπτομέρειες της διαχείρισης των γραμμών; Ούτε τις γραμματικές γνώσεις είχε, ούτε την εμπειρία είχε, ούτε οποιαδήποτε άλλη επαφή με το αντικείμενο που του ανέθεσαν. Ο σταθμάρχης είναι σημαντικός, όπως είναι ο λιμενάρχης, όποιος είναι ο οποιοσδήποτε έχει σχέση με την κίνηση καραβιών, αεροπλάνων, που έχουν σχέση με την ανθρώπινη ζωή.

Επίσης, αν υπάρχει πολιτικό στέλεχος που παρενέβη για να γίνει αυτή η μετάθεση, η αναβάθμιση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Η εντολή που έχουμε λάβει είναι να φτάσουμε μέχρι αυτόν τον πολιτικό που παρενέβη. Δεν είναι χωρίς νόημα αυτό που σας λέω, υπάρχουν πληροφορίες ότι παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This