Φόβου τις προβοκάτσιες

Όταν ένα καθεστώς καταρρέει, γίνεται ανεξέλεγκτο

Must Read

Όταν ένα καθεστώς καταρρέει, τότε από επικίνδυνο, γίνεται ανεξέλεγκτο.

Όταν μάλιστα αυτό το καθεστώς διαθέτει αποδεδειγμένα ένα δομημένο παρακράτος που δεν διστάζει να στραφεί – ακόμα και σε περίοδο που φαντάζει πανίσχυρο – κατά κορυφαίων αρμών του, υπουργών, διοικητών, επιχειρηματιών κλπ, φανταστείτε τι είναι ικανό να κάνει όταν νιώθει πως οι μέρες του είναι μετρημένες.

Ένα καθεστώς λοιπόν αυτού του τύπου, δεν θα διστάσει να θυσιάσει ακόμα και ένα πιστό και πολύτιμο πιόνι του, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την «θυσία» αυτή για να επιβιώσει.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ευρύτατη διασπορά στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων του καθεστώτος, ακόμα και από το ίδιο το καθεστώς, μπορεί να έχει διπλή ανάγνωση.

Χρειάζεται λοιπόν εγρήγορση και μεγάλη προσοχή, διότι η προβοκάτσια μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών. Σε ολόκληρη την σύγχρονη ιστορία, από τις προβοκάτσιες, ζημιωμένη βγαίνει πάντα η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This