Τρόμος σε καφετέρια στο Λαύριο: 53χρονος άνοιξε πυρ και φώναζε στον ιδιοκτήτη: «Βγες έξω να σε καθαρίσω»!

Συνελήφθη ο μεθυσμένος δράστης

Must Read

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 8 το απόγευμα σε καφετέρια στο Λαύριο, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ με καραμπίνα πυροβολώντας προς στο κατάστημα, προκαλώντας τον τραυματισμό του 67χρονου ιδιοκτήτη και υλικές ζημιές.

Ο 67χρονος, που τραυματίστηκε ελαφρά στο επεισόδιο (κάτω από το μάτι, στο στόμα και στον ώμο) από τη τζαμαρία που έσπασε, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Λαυρίου και είναι καλά στην υγεία του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν  συνέλαβαν έναν 53χρονο, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης, ήταν μεθυσμένος και νωρίτερα είχε τσακωθεί με κάποιους θαμώνες.

«Βγες έξω να σε καθαρίσω»

Ο τραυματισμένος ιδιοκτήτης του καταστήματος περιέγραψε στο newsit και στο protothema τα όσα συνέβησαν:

«Ήρθε κάποιος που ήταν μεθυσμένος. Τράβηξε την καραμπίνα και εκεί που καθόμουν με πήραν κάτι σκάγια, έσπασε η τζαμαρία και έπεσαν πάνω μου. Με βρήκαν κάτω από το μάτι μου, στο στόμα μου και στον ώμο μου. Πήγα στο κέντρο υγείας και είμαι καλά.

Αυτός καθόταν στο καφενείο μεθυσμένος και είχε μια παρεξήγηση με αυτούς από το διπλανό του τραπέζι. Αυτοί έφυγαν αλλά αυτός συνέχισε να φωνάζει. Του λέω “σήκω και φύγε”. Αυτός βγήκε έξω, πήγε και πήρε την καραμπίνα από το σπίτι και επέστρεψε.

Καθόταν απέξω και μου φώναζε “βγες έξω να σε καθαρίσω”. Οι άλλοι είχαν φύγει αλλά τα είχε βάλει μαζί μου γιατί μπήκα στη μέση και τους χώρισα. “Βγες έξω να δεις πώς καθαρίζουν με την καραμπίνα” φώναζε. Μετά πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα τρύπησε τη τζαμαρία και εγώ μάτωσα από τα τζάμια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This