Εξέλιξη στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Αναζητείται 4ος δράστης

Πώς η αδελφή της παγίδευσε τους δράστες

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η φρικτή υπόθεση μίας 14χρονης ανήλικης κοπέλας που διέμενε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, και φέρεται να έπεσε θύμα μαστροπείαςΝέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένα ολόκληρο οργανωμένο κύκλωμα φέρεται να εξέδιδε το κοριτσάκι.

Άλλη μια περίπτωση που θυμίζει την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά τις τρεις συλλήψεις νεαρών, η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά και τέταρτο άτομο που φέρεται να έχει βασική εμπλοκή στο βιασμό της ανήλικης. Αυτό προέκυψε από τις καταθέσεις που έδωσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών δύο από τους τρεις συλληφθέντες. Οι νεαροί φέρονται να «δείχνουν» και τέταρτο άτομο, δίνοντας νέα τροπή στην έρευνα. Ο νεαρός αυτός αναζητείται από τις Αρχές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, με την έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν τον αριθμό των ανδρών οι οποίοι βίασαν την 14χρονη κοπέλα της Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα με τα οποία είχε στενή επαφή η 14χρονη και τα οποία έγιναν αφορμή για να ξεκινήσει η έρευνα.

 






Το ανήλικο κορίτσι συνήθιζε να εξαφανίζεται αρκετά συχνά από τη δομή στη οποία φιλοξενούνταν. Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας. Τελικά, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης η 14χρονη εμφανίστηκε στη δομή φιλοξενίας και από εκεί παρελήφθη από αστυνομικούς για να δώσει κατάθεση. Η έρευνα ξεκίνησε όταν η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ. Παράλληλα, έχουν  κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων που θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

 


 

Διαβάστε ακόμα:

«Πάμε για βίζιτα» έλεγε στην 14χρονη ο «νέος Μίχος» – Ποινικές διώξεις για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία 

Η 14χρονη είχε εξαφανιστεί 50 φορές από τη δομή μέσα σε 3 χρόνια και κανένας δεν ασχολήθηκε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This