«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου» – Θλιβερή δήλωση από τη μάνα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας

Καταγγελίες της μητέρας για το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη

Must Read

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η πρώτη αντίδραση της μητέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας από την τρυφερή ηλικία των 11 χρονών και εξαφανιζόταν κάθε τρεις και λίγο από το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη όπου φιλοξενούνταν. Με «εγκέφαλο» τον 28χρονο αλλοδαπό «Ταχίρ», ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα για να την εκδίδει σε διεστραμμένους παιδόφιλους, το κορίτσι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια την απόλυτη φρίκη και κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί να μάθει τι συνέβαινε με την ανήλικη.

Το 14χρονο κορίτσι και η 16χρονη αδερφή της φιλοξενούνταν στο ίδρυμα εδώ και τρία χρόνια, καθώς το οικογενειακό τους περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τα άλλα δύο αδέρφια τους φιλοξενούνται σε άλλη δομή.

Η μητέρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ότι η ίδια δεν ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν. «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω» δήλωσε η μητέρα στην εκπομπή και εξήγησε ότι η ίδια είναι άνεργη και δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει. «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω» είπε στην εκπομπή.

Παράλληλα, η ίδια κατήγγειλε ότι γνώριζε πώς τα παιδιά της κινδύνευαν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, αφού μπαινοέβγαιναν ό,τι ώρα ήθελαν χωρίς να τα ελέγχει κανένας. Όπως είπε η μητέρα, σε προσπάθειες της να επικοινωνήσει με τα παιδιά της, οι υπεύθυνοι του ιδρύματος δεν την έλεγαν που βρίσκονταν και πόσο καιρό έλειπαν.

«Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές. Δε με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα. Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου» ανέφερε η μητέρα.




Ο Ελλάδιος ένας από τους μαστροπούς

Υπενθυμίζεται ότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού είναι ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο 23χρονος Ελλάδιος Σ.

Ο νεαρός έγινε γνωστός όταν έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό Ταχίρ και έναν άλλον Ελληνα κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι υπεύθυνοι της δημόσιας δομής στη Νέα Σμύρνη, η οποία φιλοξενεί την ανήλικη μαζί με την αδελφή της, είχαν δηλώσει σε υπηρεσίες της Αστυνομίας περισσότερες από 50 (!) εξαφανίσεις της 14χρονης τα τελευταία τρία χρόνια. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάθε εξαφάνιση της μικρής μαθήτριας αντιστοιχεί σε τουλάχιστον δύο με τρία ραντεβού με πελάτες βιαστές! Μετά τα παραπάνω γεννώνται εύλογα τα εξής δύο ερωτήματα: Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αντιληφθεί κανείς ότι το παιδί μπαινόβγαινε στο ίδρυμα; Και, επίσης, δεν αναρωτήθηκε κανείς πού πήγαινε η ανήλικη, με ποιους συναντιόταν και τι έκανε το διάστημα της απουσίας της;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This