Μητέρα προπονητή: «Οι κοπέλες του έχουν κάνει ζημιά, εξωφρενικά όσα λένε»

Η μητέρα «έπλεξε» το εγκώμιο του γιου της

Must Read

Το…εγκώμιο του γιου της, του προπονητή ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τις αθλήτριες του σε χώρο στην Ηλιούπολη, «έπλεξε» η μητέρα του, τονίζοντας πως όσα φρικιαστικά ακούγονται είναι «εξωφρενικά» και πως δεν γνωρίζει τις κοπέλες που έκαναν «ζημιά» στο παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε αρχικά πόσο καλό παιδί ήταν και είναι ο 44χρονος και τον μεγάλωσε με αρχές και αξίες ενώ ο ίδιος  δεν έκανε ποτέ χρήση ουσιών, ενώ τρεφόταν υγιεινά και δεν έπινε, καθώς είναι αθλητής.

«Ο γιος μου από μικρός ήταν ένα καλό και υπάκουο παιδί, όπως και η κόρη μου. Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αρχές και με δυσκολίες. Ξεκίνησε το άθλημα μικρός και έφτασε σε καλό επίπεδο, μπήκε στην Εθνική Ομάδα. Ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι ο γιος μου έκανε χρήση ουσιών.

Ήταν πάντα ενάντια σε αυτά τα πράγματα. Ήταν αθλητής, δεν έπινε και τρεφόταν υγιεινά. Είχε μια κανονική ζωή. Αγαπούσε πάρα πολύ τη δουλειά του και ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά», είπε.

Η μητέρα του προπονητή ανέφερε πως δεν είχε δώσει ποτέ «σημάδια» ότι ο γιος της θα μπορούσε να κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή η οποία ήταν… «φειδωλή».

«Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα. Δεν είχε πολλές σχέσεις. Πριν παντρευτεί, είχε δύο – τρεις σταθερές σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του αλλά ως εκεί.

Ο εγγονός μου γεννήθηκε την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο γιος μου. Το λατρεύει το παιδί του, ήταν κολλητοί. Το παιδί δεν μπορούσε χωρίς τον μπαμπά του. Λέει συνέχεια “ο μπαμπάς μου” και “πότε θα έρθει ο μπαμπάς μου”».

Ειδικότερα σχετικά με τις κατηγορίες των πρώην αθλητριών του ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά αναφέρει ότι είναι «εξωφρενικές». Μάλιστα, τονίζει πως δεν γνωρίζει τις κοπέλες που του έκαναν αυτή τη… «ζημιά».

«Είναι σαν… κεραυνός όλο αυτό για μένα, δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά. Του μίλησα χθες στο τηλέφωνο. Δεν μου διευκρίνισε κάτι, ήταν χάλια. Αν βλέπατε στις προπονήσεις του πώς τον αγαπούσαν τα παιδάκια, πώς τα πρόσεχε, χωρίς να τα ζορίζει στην προπόνηση. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα».

Όσο για τον χώρο που είχε διαμορφώσει ο 44χρονος στην σχολή του, στην Ηλιούπολη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τόπος του εφιάλτη για τις κοπέλες που βίαζε απάντησε:

«Όταν χώρισε, έψαχνε να βρει σπίτι. Τα οικονομικά του ήταν δύσκολα και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Είχε κάνει ένα μικρό χώρο στη σχολή του για να μπορεί να κοιμάται».

Η μητέρα του προπονητή κατέληξε επισημαίνοντας:

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Πήγαινα στη σχολή και έβλεπα τα παιδιά και τους γονείς ενθουσιασμένα. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό, ποιος ήθελε να γίνει αυτό το κακό. Έχω παλέψει πολύ στη ζωή μου γι’ αυτά τα παιδιά».

Ο 44χρονος προπονητής αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Δείτε τις δηλώσεις της:


Δείτε επίσης:

Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή στο γυμναστήριο του

Φίλη κοριτσιών για προπονητή:«Είναι αλήθεια όσα λένε»- Μπαλάσκας: «Τις έκανε να τον ερωτευτούν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This