Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή Tae Kwon Do

Απολογείται ο διεστραμμένος που βίαζε ανήλικες μαθήτριές του - Συνεχίζεται η έρευνα για ψηφιακά ίχνη

Must Read

Στο γραφείο του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών. 

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι πέντε κοπέλες που κατήγγειλαν τον προπονητή ήταν ανήλικες όταν έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τον ίδιο κατά συρροή και κατ’εξακολουθηση. Η δράση του, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ξεκινά το 2009, όταν τα πρώτα θύματα τον καταγγέλλουν ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους τόσο των ιδίων των κοριτσιών, όσο και των οικογενειών τους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αλλά και των προσωπικών του στοιχείων ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα θύματά του, τα οποία θα τον καταγγείλουν.

 






Οι έρευνες έχουν εστιάσει στην αναζήτησή στοιχείων για την πολυετή δράση του, ενώ αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του. Οι αρχές κινούνται μεθοδικά αντλώντας νέα στοιχεία για τη δράση του 44χρονου μέσα από την εξέταση του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να βρουν επίμαχα μηνύματα που αντάλλασσε με ανήλικες μαθήτριες, τις τυχόν συνομιλίες στα social media που διατηρούσε και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του, σε περίπτωση που αποκαλύπτουν τις ειδεχθείς πράξεις του φερόμενου ως παιδοβιαστή. Παράλληλα, ο 44χρονος ήταν «πρωταγωνιστής» και σε επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας τον Μάιο του 2020, όταν ο προπονητής ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει σημαντικές φθορές. Στη συνέχεια, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και κρατώντας μια καραμπίνα, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. 

 






Διαβάστε ακόμα: 

Μητέρα προπονητή: «Οι κοπέλες του έχουν κάνει ζημιά, εξωφρενικά όσα λένε»

Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή στο γυμναστήριο του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This