Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Παρενέβαιναν στο περιεχόμενο που δεν συμφωνούσα…»

Must Read

Μεγάλο θέμα προς συζήτηση έχει γίνει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε μαζί», εξαιτίας του παλιακού concept που έχει, όπως υποστηρίζουν αρκετοί.

Δείτε επίσης: Μικρούτσικος για την εκπομπή της Παπίλα: «Eίναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή»

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα: «Είναι πολύ παλιακό! Ήταν μια ΥΕΝΕΔ»

Δείτε επίσης: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Κάποιος πρέπει να σκέφτηκε “ας πάρουμε την Ελίνα Παπίλα να γελάσουμε”»

Την συγκεκριμένη εκπομπή ήταν να παρουσιάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όμως την απέρριψε, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως ο ΑΝΤ1 χρησιμοποίησε κάποιες από τις ιδέες που είχε για την εν λόγω εκπομπή, γεγονός το οποίο την χαροποίησε.

Για τους λόγους που αποφάσισε να μην παρουσιάσει την εν λόγω εκπομπή μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ αποκάλυψε πως: «Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ με τον ΑΝΤ1 και όσο κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προ το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει να κάνω από την αρχή, δηλαδή πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με την επιλογή, ένιωθα ότι δεν αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου ούτε τις προσδοκίες του κόσμου».

«Όταν έβλεπα ότι άλλαζε πορεία και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο που δεν συμφωνούσα…Όταν κάτι δεν το πιστεύεις δεν μπορείς να το κάνεις καλά. Γιατί να πειραματιστείς; Εντάξει θα έπαιρνα κάποια χρήματα θα είχα προβολή, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτό», συνέχισε.

«Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα τους εύχομαι να πάνε καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This