Φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό λυράρη της Κρήτης

Αναζητούνται κι άλλα εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση - Ο 66χρονος μουσικός είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών μέσω των οποίων εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί τρία χρόνια ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών στην Κρήτη, το οποίο είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πασίγνωστο λυράρη του νησιού. 

Στη φρικώδη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στα δεδομένα. Μέχρι τώρα, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα κινητά αλλά και τον υπολογιστή του λυράρη. Ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος – καλλιτέχνης κρητικής μουσικής – αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη 28/3, ενώπιον του Εισαγγελέα με βαρύ κατηγορητήριο. Ο 66χρονος λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄ εξακολούθηση τον ανήλικο και τον εξέδιδε μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών. «Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση» καλεί η μητέρα του ανήλικου που αποκαλύφθηκε ότι βιαζόταν από τον 66χρονο λυράρη.

Την ίδια ώρα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί. Ο λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ σε social media, με τα οποία συνομιλούσε με διάφορα άτομα. Τους έστελνε ακόμα και πορνογραφικό υλικό με το παιδί. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, η οποία ερευνά την υπόθεση έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα στοιχεία των «εγκέφαλων» της μαστροπείας αλλά και οι δράσεις τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τους υπόλοιπους δράστες αλλά και τους δράστες «χρήστες» του Instagram, οι οποίοι λάμβαναν το υλικό από τον 66χρονο. Οι δράστες κατηγορούνται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, για διευκόλυνση προσβολών ανηλικότητας, για πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, για μαστροπεία, για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη βία και όλα τα παραπάνω κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον στην ασφάλεια έχει φτάσει και το έγκλημα «περί όπλων».

Ο 66χρονος απειλούσε τον 11χρονο ότι θα βιάσει τα αδέρφια του και θα καταστρέψει την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λυράρης εξέδιδε τον ανήλικο από το 2018 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2023. Συγκεκριμένα είχε προσεγγίσει τον 11χρονο, λέγοντάς του ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους γονείς του, γεγονός που δεν ίσχυε. Ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του δια ζώσης, αφού ο νεαρός τελείωνε τις εξωσχολικές του δραστηριότητες, από όπου επέστρεφε μόνος του στο σπίτι του καθώς βρισκόντουσαν σε πολύ κοντινή απόσταση.

 



Όταν ο λυράρης συναντιόταν με τον ανήλικο σταδιακά προχωρούσε σε ανήθικες και γενετήσιες πράξεις αλλά και προτάσεις με αποκορύφωμα το 2020, όπου τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη. Οι βιασμοί συνεχίστηκαν μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου του 2023 σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Από το 2020 μέχρι το 2023 ο 66χρονος εξανάγκαζε τον ανήλικο να φωτογραφίζει τον εαυτό του είτε γυμνό είτε φορώντας συγκεκριμένα εσώρουχα, ή ακόμα και να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του (αδίκημα για πορνογραφία ανηλίκων). Το συγκεκριμένο υλικό δεν είχε σταλθεί ποτέ στον 66χρονο αλλά αυτός το παρακολουθούσε όταν συναντιόντουσαν.

 


Ο φερόμενος βιαστής είχε δημιουργήσει και προφίλ με το όνομα του ανηλίκου χωρίς τη θέλησή του σε δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης – γνωριμιών και συνομιλούσε με άλλους χρήστες στέλνοντάς τους και πορνογραφικό υλικό του παιδιού. Συνολικά πρόκειται για 3 χρήστες.

 

 


Ο ένας από αυτούς ταυτοποιήθηκε. Είναι ηλικίας 46 ετών, γιατρός και συναντήθηκε με τον 11χρονο τον Δεκέμβριο του 2022 ή τον Ιανουάριο του 2023, ενώ φέρεται να μην ολοκλήρωσε τις γενετήσιες πράξεις εις βάρος του ανηλίκου λόγω έλλειψης χρόνου. Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση». Οι άλλοι δύο δράστες οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει τις ανήθικες πράξεις τους δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

 



Έρευνα έχουν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί στα σπίτια του 66χρονου και του 46χρονου χρήστη της πλατφόρμας. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένα πλήρες φυσίγγιο διαμετρήματος, ένα πλήρες φυσίγγιο και τέσσερα κινητά. Στο σπίτι του 46χονου βρέθηκαν μια κάρτα micro sd, 6 τηλέφωνα, ένα τάμπλετ και ένας φορητός υπολογιστής. Ο 11χρονος εξετάστηκε από διορισθείσας πραγματογνώμονα-ψυχολόγο ενώ πέρασε και από ιατροδικαστική εξέταση.

 



Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: «Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί», δηλώνει ο γιος του λυράρη που συνελήφθη για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου

Κρήτη: Γνωστός λυράρης ο 66χρονος που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο επί σειρά ετών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This