Σύζυγος θύματος στα Τέμπη: «Επιφανειακή η διερεύνηση της υπόθεσης»

Ο ίδιος μίλησε με συγκίνηση για το χαμό της γυναίκας του

Must Read

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, Βασιλικής Χλωρού η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη,  ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Μιλώντας για την κοινή τους πορεία ανέφερε πως ήταν μαζί 31 χρόνια και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 20 έως 30 ετών καθώς και ένα εγγόνι.

«Περισσότερα χρόνια είμασταν μαζί, παρά χώρια. Η απώλεια είναι κάτι που θα σβήσει μόλις φύγω από την ζωή. Βρίσκουμε δύναμη για να συνεχίσουμε, από τους ανθρώπους δίπλα μας. Αυτό που μας πονάει πιο πολύ, είναι να βρούμε δικαιοσύνη. Είναι στιγμές που είσαι καταρρακωμένος, δεν θες να μιλήσεις σε κανέναν, βάζεις τα κλάματα. Υπάρχουν και στιγμές που γελάς».

Και συνέχισε μιλώντας για την σύζυγό του:

«Η Βασιλική άφησε ισχυρή παρακαταθήκη. Το πιο μεγάλο είναι η πληθωρικότητα που είχε ως άνθρωπος που δεν μπορούμε πέντε άτομα της οικογένειας να το φθάσουμε ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Εγώ όσο καλός και να είμαι δεν μπορώ να καλύψω το κενό, στα παιδιά λείπει η μητέρα τους».

Ο χαροκαμένος σύζυγος θεωρεί πως η διερεύνηση της υπόθεσης γίνεται επιφανειακά και ότι κάποια στιγμή θα γινόταν:

«Νομίζω ότι γενικά όλο το κομμάτι είναι επιφανειακό, βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος, βλέπουμε το δυστύχημα στα Τέμπη ως μεμονωμένο γεγονός και προσπαθούμε να τιμωρήσουμε για το συγκεκριμένο μόνο θέμα. Το δυστύχημα θα γινόταν είτε ήταν αυτός ο σταθμάρχης ή άλλος είτε ήταν αυτός ο επιθεωρητής του ή άλλος. Κάποια στιγμή θα γινόταν, από τύχη βγήκαν ζωντανοί όσοι ταξίδευαν με το τρένο».

Τέλος, αναρωτήθηκε πως μπορούν οι μηχανοδηγοί και οι υπάλληλοι να μπαίνουν μέσα στο τρένο καθώς σε αυτόν θυμίζει ένα φέρετρο.

«Το τρένο εμένα μου θυμίζει ένα φέρετρο, όποιος μπαίνει μέσα θα οδηγηθεί εκεί που σε πάει το φέρετρο. Άντε εμείς θα πάμε μια φορά τον μήνα. Οι υπάλληλοι και οι μηχανοδηγοί πως μπαίνουν μέσα; Πως εμπιστεύονται αυτές τις ράγες για να κάνουν το ταξίδι του θανάτου; Οι πρώτοι που έπρεπε να παραιτηθούν είναι όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτά τα δρομολόγια».

Ο κ. Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας σύλλογος από τις οικογένειες των θυμάτων.

Δείτε τις δηλώσεις του:



Δείτε επίσης:

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter μετά το ακαταδίωκτο για τα Τέμπη

Προφυλακιστέος ο επιθεωρητής – «Δεν ξέρω που έβαλα το Intercity», του είπε ο σταθμάρχης

Αδελφός θύματος Τεμπών: «Τρισάθλια η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου των θυμάτων»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This