Προφυλακίστηκε ο λυράρης – «Έπεσα θύμα πλεκτάνης», είπε

O δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα για επανάληψη της εξέτασης του ανήλικου

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρει ο λυράρης από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος κατηγορείται ότι  ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το cretapost, o 66χρονος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας περίπου στις 12 το μεσημέρι και  λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του  με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την άμεση προφυλάκισή του.

Όπως υποστήριξε, καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτονται δεν ευσταθεί και τόνισε ότι του έστησαν πλεκτάνη.

Δείτε το ρεπορτάζ:





Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος του λυράρη, Διονύσης Βέρρας, ανέφερε, προσερχόμενος στα δικαστήρια, ότι κατέθεσε αίτημα για επανάληψη της εξέτασης του ανηλίκου στις ανακριτικές αρχές και πως δεν υπάρχει αντικειμενικό εύρημα σε βάρος του κατηγορούμενου δεν υπάρχει. 

«Η αλήθεια είναι πως εύρημα αντικειμενικό σε βάρος του κατηγορουμένου δεν υπάρχει.

Όλη η κατηγορία, μέχρι αυτή τη στιγμή, εδράζεται σε μία περιγραφή που κάνει ο ανήλικος. Είναι πρωτοφανές να περιγράφονται κάποια πράγματα που θα έπρεπε να υπήρχαν κάποια αντικειμενικά ευρήματα εκτός από τη δική του μαρτυρία. Καμία μαρτυρία κάποιου άλλου ατόμου, κανένα ψηφιακό δεδομένο όπως κάποια κάμερα μαγαζιού που πέρασαν απ’ έξω. Κανένα απολύτως αντικειμενικό εύρημα», τόνισε σχετικά ο κ. Βέρρας ενώ παράλληλα επεσήμανε πως υπάρχει ένα έγγραφο του παιδιού προς τη μητέρα του:

«Υπάρχει κι ένα άλλο θέμα που δεν ξέρω πώς θα αξιολογηθεί. Υπάρχει ένα έγγραφο και συγκεκριμένα ένα σημείωμα του παιδιού προς τη μητέρα. Εκεί η περιγραφή του παιδιού διαφοροποιείται σε σχέση με το τι υπάρχει στην κατάθεσή του κατά την αστυνομική προανάκριση», είπε.

Τέλος, ανέφερε:

«Ο νόμος ορίζει κάτω από ποιους όρους εξετάζεται ο ανήλικος. Η ένορκη κατάθεση του ανηλίκου καταγράφεται οπτικοακουστικά, κάτι που αναπληρώνει την φυσική απουσία του στο δικαστήριο. Αυτή η καταγραφή δεν έχει λάβει χώρα και εμείς ζητάμε την επανάληψη της διαδικασίας όπως την ορίζει ο νόμος».






Δείτε επίσης:

Καλυμμένος από την κορφή μέχρι τα νύχια στα δικαστήρια ο 66χρονος λυράρης!

Υπόθεση παιδοβιασμού στην Κρήτη: Πώς αντέδρασε ο 15χρονος όταν η μητέρα του βρήκε τις επίμαχες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This