Σε κανονικό δωμάτιο 25χρονη τραυματίας στα Τέμπη – Βγήκε από τη ΜΕΘ

Τι ανήρτησε ο πατέρας της στο Facebook

Must Read

Με τεράστια χαρά και ανακούφιση υποδέχθηκε η μητέρα της 25χρονης Ανυσίας τα νέα για την υγεία της μετά τον τραυματισμό της στο δυστύχημα στα Τέμπη, τη μοιραία βραδιά της 28ης Φεβρουαρίου.

Λίγες μέρες πριν η νεαρή νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», αλλά είχε επαφή με το περιβάλλον και ανέπνεε μόνη της, χωρίς τη χρήση μηχανικού αερισμού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσοκομείου, η κοπέλα πλέον έχει βγει από την ΜΕΘ και θα συνεχίσει τη νοσηλεία της σε δωμάτιο στη Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

«Η κατάσταση της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη», τονίζει η ανακοίνωση.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε και από τα κοινωνικά δίκτυα ο πατέρας της.

«Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της.

Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας, η οποία «ποτέ δεν ήταν σε κώμα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This