Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

«Να τον βρούμε έστω και πεθαμένο…» – Σχεδόν ένα χρόνο αγνοείται ο κτηνοτρόφος Θοδωρής Σελεμετζίδης

Έφυγε από τη Λάρισα για να επιστρέψει στον Τύρναβο με το ΚΤΕΛ, αλλά δεν επιβιβάστηκε ποτέ – Δραματική έκκληση της οικογένειάς του

Συντάκτης: Newsroom

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο αγνοείται η τύχη του 43χρονου κτηνοτρόφου Θοδωρή Σελεμετζίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Μαΐου 2022 κι ενώ αναμενόταν στον τόπο διαμονής του στον Τύρναβο.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε χθες με τη μυστήρια αυτή υπόθεση και τα όσα διαδραματίστηκαν και ακούστηκαν, ήταν συγκλονιστικά.

Ο 43χρονος, ο οποίος ασχολούνταν και με ηλεκτρολογικές εργασίες, βρισκόταν στη Λάρισα για δουλειές και θα επέστρεφε σπίτι του με το ΚΤΕΛ, όπως έκανε συνήθως. Προηγουμένως είχε επισκεφθεί έναν φίλο του, ο οποίος έμενε κοντά στον σταθμό των λεωφορείων.

Όμως, όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, ο Θοδωρής Σελεμετζίδης δεν μπήκε ποτέ στο πούλμαν, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα – κινητό και πορτοφόλι- βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Σύμφωνα με τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά και την εκπομπή, το όλο σκηνικό έμοιαζε σκηνοθετημένο, ενώ οι συγγενείς του Θοδωρή υποστηρίζουν ότι ο φίλος του, τον οποίο επισκέφθηκε προηγουμένως, έπεσε σε αντιφάσεις όταν περιέγραφε στους ίδιους και την αστυνομία τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο 43χρονος.

Έλεγε από τη μία ότι κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε δεν τον βρήκε σπίτι, ενώ από την άλλη, ότι τον άκουσε να κάνει κάποια τηλεφωνήματα και μετά να φεύγει για δουλειά.

Η οικογένεια του αγνοούμενου απηύθυνε μέσω της εκπομπής δραματική έκκληση για κάποιο στοιχείο, ενώ τα όσα είπαν προκαλούν ανατριχίλα…

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.80 και για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

«Ο φίλος μας είπε ότι ξύπνησε και δεν τον βρήκε…»

Ένας στενός φίλος του αγνοούμενου, ο Γιώργος Σαλτζίδης, είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε όλη την προσπάθεια αναζήτησής του, κινητοποιώντας τις Αρχές. Συγκινεί με τα όσα λέει στην κάμερα του «Τούνελ» από τον τόπο που εντοπίστηκαν το κινητό και το πορτοφόλι του στα ΚΤΕΛ Λάρισας.

«Ο Θοδωρής ήταν ένα ήσυχο παιδί. Μεγάλωσε φτωχικά. Προερχόταν από αγροτική – κτηνοτροφική οικογένεια. Έχασε δύο αδέλφια. Φύγαν και οι γονείς του από τη ζωή. Ταλαιπωρήθηκε. Επαγγελματικά θα έλεγα ότι ασχολούνταν με την κτηνοτροφία, με αυτά που του είχαν αφήσει οι δικοί του», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα ξεκίνησαν όταν στο σημείο αυτό ένα άτομο από το ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον, βρήκε το πορτοφόλι του και το παρέδωσε στον γιο. Το παιδί καλούσε το Σάββατο όλη μέρα τον πατέρα του, δεν το σήκωνε όμως. Την Κυριακή δέχθηκε μία κλήση από το κινητό του και το σήκωσε λέγοντας “έλα πατέρα”.  Του απάντησαν “δεν είμαι ο μπαμπάς σου, εμείς βρήκαμε το κινητό στα ΚΤΕΛ Λαρίσης σ’ ένα παγκάκι”. Το κινητό αυτή τη στιγμή μαζί με το πορτοφόλι βρίσκονται στην κατοχή των Αρχών», πρόσθεσε ο κύριος Σαλτζίδης, ενώ αναφέρθηκε και στις έρευνες που έγιναν.

«Η σύζυγος πήρε τηλέφωνο τον φίλο του αγνοούμενου που μένει εδώ πιο κάτω και ήταν και ο τελευταίος που τον είδε. Της απάντησε ότι τον είχε επισκεφθεί στις 12 του μηνός. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του, ξύπνησε γύρω στις τεσσεράμισι κι αυτός είχε ήδη φύγει, κι εκείνος δε γνωρίζει τίποτα, καθώς έχασε τα ίχνη του από τότε. Λέγανε ότι τον έφαγαν και τον έχουν ρίξει από μία γέφυρα στον Τύρναβο. Ψάξαμε, μάταια όμως γιατί δε βρήκαμε κανένα στοιχείο. Εδώ πίσω είναι ένα ποτάμι, ο παραπόταμος του Πηνειού και ψάξαμε μήπως και εντοπίσουμε κάτι, κάποιο αντικείμενο, μία μπλούζα ή ένα παπούτσι, το οτιδήποτε. Επειδή έχουμε δει πάρα πολλά, εγώ πιστεύω ότι δε ζει. Θέλουμε μόνο να ξέρουμε που είναι, που βρίσκεται, έχει κι αυτός δικαίωμα να τον θάψουμε στους γονείς του πάνω στο χωριό και να ησυχάσει η ψυχούλα του», κατέληξε ο φίλος του.

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε και με άλλους μάρτυρες, περιπατητές και οδηγούς ταξί μήπως γνώριζαν κάτι για την εξαφάνιση, κανένας όμως δεν είχε δει το παραμικρό, σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε

Χάθηκε από το σπίτι φίλου του…

Η κυρία Φανή είναι η πρώην σύζυγος του αγνοούμενου Θοδωρή Σελεμετζίδη, ωστόσο οι σχέσεις τους παρέμεναν καλές. Μιλάει στο «Τούνελ» από τη Γερμανία όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με τον γιο τους.

«Είχαμε επικοινωνία, λόγω του παιδιού. Το παιδί το είχα πάρει μαζί μου στη Γερμανία, γύρισε κάποια στιγμή να κάνει τη θητεία του και με τον μπαμπά του είχε επικοινωνία. Έχουν περάσει πάνω από δέκα μήνες από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Μία ημέρα μετά είχε βγει ένας συγγενής μας μ’ έναν φίλο του στη Λάρισα και σε ένα πάρκινγκ βρήκε το πορτοφόλι του κοντά στα ΚΤΕΛ. Από τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Εκτός από το πορτοφόλι, βρέθηκε και το κινητό του, όχι όμως και το τσαντάκι μέσης, που φορούσε όταν χάθηκε. Στις 15 Μαΐου ξαφνικά βλέπει το παιδί μου μία κλήση από το κινητό του μπαμπά του. Ήταν ένα ζευγάρι, που πέρασε από τα ΚΤΕΛ και το βρήκαν. Είχε εκφράσει και την επιθυμία του να έρθει στη Γερμανία μαζί μας, οπότε σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για κάποιον που είχε σκοπό να εξαφανιστεί. Εύχομαι μόνο να είναι καλά και να βρεθεί», κατέληξε εμφανώς ταραγμένη.

«Θέλω να βρεθεί όπως και να ‘ναι…»

Ο Σάκης Σελεμετζίδης την περίοδο της εξαφάνισης του πατέρα του, βρισκόταν στον Τύρναβο. «Πληροφορήθηκα για την εξαφάνιση περίπου στις 15 Μαΐου που πήρα το κινητό του από τα δύο άτομα που το βρήκαν στη Λάρισα. Μετά με ενημέρωσε η μάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο του «Τούνελ».

Μίλησε και για την επαφή που είχε με τον φίλο του πατέρα του, που τον είδε τελευταίος.

«Ο φίλος του με πήρε μόνο και μόνο να με ρωτήσει αν έμαθα εγώ κάτι ή αν ξέρω πού είναι… Το μόνο που θέλω είναι σε όποια κατάσταση κι αν είναι, να βρεθεί», κατέληξε συναισθηματικά φορτισμένος.

«Εγώ βρήκα το πορτοφόλι του και έπαθα πλάκα…»

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον συγγενή του αγνοούμενου Θοδωρή Σελεμτζίδη, που βρήκε τυχαία το πορτοφόλι του σε πάρκινγκ στα ΚΤΕΛ Λάρισας.

«Έτυχε να το βρω εγώ. Ήταν απογευματάκι, Παρασκευή και 13 και δεν είχε νυχτώσει ακόμα. Ήμουν με ένα άλλο παιδί και πηγαίναμε σε κάτι εγκαίνια. Απλά πήγαμε να παρκάρουμε εκεί και είπα στο άλλο το παιδί “κάτσε βρήκα ένα πορτοφόλι, να το δώσουμε στην Αστυνομία” και μου λέει “δεν το ανοίγεις να δούμε ποιανού είναι;” Κι εγώ μόλις βλέπω την ταυτότητα, έπαθα πλάκα, “δε γίνεται αυτό” λέω. Το πήραμε αψήφιστα στην αρχή, μετά μάθαμε τι είχε συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως δεν πρόκειται για κάποια ληστεία όπως άφησαν κάποιοι να εννοηθεί με το στημένο σκηνικό, αφού βρέθηκαν χρήματα μέσα στο πορτοφόλι.

«Είχε λεφτά, αλλά ήταν κρυμμένα. Δεν ήταν στις θέσεις που μπαίνουν τα χρήματα. Έπρεπε να το ψάξεις πολύ για να τα βρεις. Κατευθείαν πήρα τον γιο του τηλέφωνο. Δεν μας πήγε ο νους κάπου… Κι εγώ ξαφνιάστηκα μετά όταν έγινε όλο αυτό. Λέω “θα βρω και τον μπελά μου στο τέλος”», κατέληξε.

«Δεν έψαξαν καλά εκεί που έπρεπε…»

Ο Γιάννης Σελεμτζίδης αδελφός του αγνοούμενου Θοδωρή, μίλησε στο «Τούνελ» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη του. Όπως λέει ο ίδιος στη δημοσιογράφο της εκπομπής, ήταν πολύ δεμένοι, αλλά εδώ και δέκα μήνες, απ’ όταν εξαφανίστηκε δηλαδή, δεν έχει μάθει κάτι για την τύχη του.

«Στη Λάρισα ανέβαινε κάθε Παρασκευή και μετά επέστρεφε. Δε συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του, ωστόσο μπορεί κάποιες φορές να τον επισκεπτόταν και να τον φιλοξενούσε για μερικές ημέρες, πάντα όμως γυρνούσε. Εγώ πληροφορήθηκα τρεις – τέσσερις ημέρες μετά για την εξαφάνιση, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο. Αρχικά θεώρησα πως ήταν κάπου και θα γυρνούσε, αλλά μετά έμαθα ότι βρήκαν τα πράγματά του πεταμένα. Τον έπαιρνα τηλέφωνα, δεν απαντούσε και μετά πήγα στην αστυνομία. Πήραν κατάθεση από κάποιους φίλους του εδώ στον Τύρναβο, τώρα από εκεί και πέρα…»

Αναφέρθηκε και στις έρευνες που έγιναν από πλευράς των Αρχών.

«Από τις κάμερες δεν έχει βρεθεί κάτι. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι δεν έχει ταξιδέψει με λεωφορείο, γιατί δεν έβγαλε εισιτήριο. Από το κινητό του βρήκαν μόνο τρεις κλήσεις. Σ’ έναν που δούλευε στα πρόβατα και του πήραν κατάθεση, σ’ έναν φίλο του από τον Τύρναβο και μία φίλη του από τη Λάρισα», κατέληξε.

«Τους λέω τι έγινε και δεν με ακούν…»

Ο αδελφός του αγνοούμενου συνεχίζει αγανακτισμένος: «Εγώ το λέω και το ξανά λέω, κανείς δε με ακούει. Μου λέει η Αστυνομία θα σε ειδοποιήσουμε, θα σε ειδοποιήσουμε, αλλά ειδοποίηση δεν έχω πάρει».

«Ό,τι έγινε, έγινε μέσα στο σπίτι. Έμαθα ότι σε λιγότερο από έναν μήνα αφότου εξαφανίστηκε ο Θοδωρής, ο φίλος του παράτησε το σπίτι και έμενε στα παγκάκια. Γίνεται αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε.

Οι γονείς τους έχουν πεθάνει πολλά χρόνια πριν και είχαν μείνει πέντε αδέλφια να παλεύουν μόνα τους. Μετά την εξαφάνιση του Θοδωρή, έμειναν δύο, που προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια. Ο πρώτος αδελφός τους «έφυγε» από λευχαιμία, ενώ ο δεύτερος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Να τον βρω, να τον θάψω, να του ανάψω ένα κερί. Είναι κρίμα γιατί θα κλείσει χρόνος», κατέληξε ο αδελφός του.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον μάρτυρα – «κλειδί»…

Μετά από μεγάλη έρευνα η ρεπόρτερ του «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον μάρτυρα που είδε τελευταίος τον Θοδωρή Σελεμετζίδη, πριν χαθούν τα ίχνη του την Πέμπτη 12 Μαΐου του 2022.

Την ημέρα εκείνη, ο αγνοούμενος πήγε στη Λάρισα και επισκέφτηκε στο σπίτι τον φίλο του. Όπως υποστήριξε, του έφτιαξε καφέ και λίγες ώρες αργότερα, ο Θοδωρής έφυγε με προορισμό τον Τύρναβο. Ο ίδιος δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Τούνελ» και περιέγραψε τον φίλο του σκεπτικό και προβληματισμένο, ενώ μίλησε και για τις τελευταίες κλήσεις που πραγματοποίησε πριν εξαφανιστεί.

Οι συναντήσεις στο σπίτι του στη Λάρισα ήταν συχνές, ενώ πολλές φορές ο 43χρονος διανυκτέρευε εκεί για αρκετές ημέρες. Ο Θοδωρής έφυγε από το σπίτι του φίλου του περίπου στις τέσσερις, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στον Τύρναβο.

«Μετά έμαθα εγώ ότι δεν ήταν πουθενά ο Θοδωρής. Μου έκανε εντύπωση ότι βρήκαν τα πράγματά του, το κινητό και το πορτοφόλι του πεταμένα γιατί τα έβαζε πάντα στη μπανάνα που κουβαλούσε», λέει ο Χρήστος και αναρωτιέται:

«Πώς γίνεται αυτό; Προστάτευε πολύ τα προσωπικά του αντικείμενα

«Να τον βρούμε έστω και πεθαμένο…»

Οι κάτοικοι στον Τύρναβο είναι σοκαρισμένοι από την περίεργη εξαφάνιση του Θοδωρή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μία ημέρα στην άλλη, χάθηκε ο συγχωριανός τους. Όπως λένε, μπορεί να ακούγονται πολλά στο χωριό, αλλά καμία μαρτυρία δεν επιβεβαιώθηκε.

«Πάει κοντά ένας χρόνος. Να τον βρούμε έστω και πεθαμένο. Χάθηκε, τελειώσανε τα ίχνη του. Ένα πράγμα λες και τον πήρε η φύση», είπε ο ξάδελφός του, Στέλιος Παπαδόπουλος.

Η γυναίκα που τον βάφτισε, τον πάντρεψε και του βάφτισε τον γιο, ήταν σαν μάνα του. Μιλάει συγκινημένη στην κάμερα του «Τούνελ» για τον Θοδωρή. Όπως αναφέρει η Μαρία Σαλτζίδου, είναι καλό παιδί, πονόψυχος, ευαίσθητος και αγαπούσε πολύ τον γιο του.

«Μου έλεγαν πως ο Θοδωρής αυτοκτόνησε, άλλοι έλεγαν ότι τον πέταξαν, άλλοι ότι έφυγε στη Γερμανία. Ποιον να πιστέψεις», αναρωτιέται η κυρία Μαρία.

«Ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Το πονάω το παιδί. Όταν είμαι μόνη μου κλαίω κιόλας. Το μόνο που έχω είναι οι φωτογραφίες του από τον γάμο. Τις κοιτάω και λέω “πού είσαι γιαβρί μου, πού είσαι παλικάρι μου”. Ακόμα στεναχωριέμαι και δεν μπορώ να το πιστέψω», ανέφερε συγκινημένη η οικογενειακή φίλη του αγνοούμενου και περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στον γιο του Θοδωρή όταν ήταν φαντάρος.

«Το παιδί του ήταν στη Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα για τη θητεία του. Έπαθε ζημιά όταν έπεσε η πόρτα από το φυλάκιο και τον χτύπησε στο κεφάλι. Τον έφεραν με το ελικόπτερο από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είναι καλά και επέστρεψε στη Γερμανία

«Ό,τι πει ο Θεός. Έστω και πεθαμένος να είναι, να τον βρούμε. Ένα μνήμα, ένα κερί να πάμε να του ανάψουμε. Ένα διάβασμα να του κάνουμε. Πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι», κατέληξε η κυρία Μαρία.

*πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρεαττύδα: Ποιος έσωσε την 17χρονη από βιασμό; Πώς περιγράφει το περιστατικό

Ένας 22χρονος σερβιτόρος και αθλητής του καράτε και του ταε κβο ντο ήταν αυτός...

Σοκ στη Μύκονο: Πέθανε ξαφνικά στα 40 του ο γνωστός κοσμηματοπώλης, Φώτης Πονηρός

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία τη Μυκόνου από τον απροσδόκητο χαμό του γνωστού κοσμηματοπώλη...

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Εύχομαι ο Αναγνωστόπουλος να σαπίσει στην φυλακή!»

Την οργή κα την αγανάκτησή του για τον δολοφόνο της κόρης του, Καρολάιν εξέφρασε...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Μεταμφιεσμένοι σε καθαριστές συνέλαβαν τον «τραπεζίτη» των καρτέλ ναρκωτικών οι αστυνομικοί

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το ηγετικό στέλεχος της μαφίας που ξέπλενε μαύρο χρήμα...

Δίκη Ρ. Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα δεν είχε αρρυθμία», λέει εντατικολόγος του Ωνασείου

Στην καλή λειτουργία της καρδιάς της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε σήμερα στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου...

Πέθανε ο καραγκιοζοπαίχτης Θανάσης Σπυρόπουλος

Σε ηλικία 92 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Θανάσης Σπυρόπουλος.Ο...

Θάνατος 68χρονης κτηνοτρόφου: «Ο άντρας της την χτυπούσε και τη φόβιζε», αποκαλύπτει ο αδερφός...

Ακόμα δεν έχει πέσει φως στα αίτια του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου από την...

Χειροπέδες σε 66χρονη που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολεία!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια γυναίκα στην Αθήνα η οποία διακινούσε ναρκωτικά στην...

Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα – Η νέα προθεσμία

Μια δεύτερη ευκαιρία έχουν όσοι πολίτες, άνεργοι και εργαζόμενοι, δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση...

Ο Αρχιεπίσκοπος που αρνήθηκε να παραιτηθεί στο καθεστώς των συνταγματαρχών

Το έτος 1962 βρήκε την Ελλαδική Εκκλησία σε μεγάλη αναστάτωση. Μετά τον θάνατο του...

Μακάβριο θέαμα στην Πάτρα: Πτώμα άνδρα ξεβράστηκε σε παραλία!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι που μένουν κοντά στην παραλία Δάφνες...

«Δεν θα δεχτώ ούτε ευρώ για την δολοφονία του πατέρα μου» – Ξεσπά ο...

Συγκλονίζει στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τις συλλήψεις των εμπλεκόμενων στην δολοφονία του...

Απίστευτο: Προωθούν μετανάστες στην Ελλάδα ακόμα και με τζετ σκι!

Σε ιδιαίτερα αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές τόσο στην ξηρά όσο και στην...

Εντοπίστηκε υποβρύχιο που είχε βυθιστεί στο Αιγαίο το 1942 – Η συγκλονιστική ιστορία του

Σε βάθος 203 μέτρων και έπειτα από πολυετή έρευνα εντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο που αγνοούνταν...

Κως: «Έχουμε 4 ασθενοφόρα που σαπίζουν», καταγγέλει ο ανιψιός της 63χρονης που ξεψύχησε σε...

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ανιψιός της 63χρονης γυναίκας από την Κω η...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Εφυγα γιατί πουλάνε τους βαθμούς!»

Ο λόγος της πανεπιστημιακού Λένας Διβάνη, συμφωνείς, διαφωνείς μαζί της, έχει πάντοτε ενδιαφέρον, διότι έχει «γωνίες». Δεν είναι ποτέ στρογγυλός. Τα βιβλία της, εξίσου...

Πέθανε ξαφνικά από καρδιά υποψήφιος βουλευτής – Σοκ στο Ηράκλειο

Κεραυνός εν αιθρία σε όλη την Κρήτη ήταν η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα Κοσμαδάκη, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα στις...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! «Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής 

Ανάστατοι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών - «Τρέμουμε από τον θόρυβο, από τις ύβρεις, από όσα συμβαίνουν»

Ανείπωτη τραγωδία στην Νέα Μάκρη: Πέθανε 19χρονη έγκυος – Περίμενε ασθενοφόρο επί ώρες

Ακόμη μία γυναίκα «πλήρωσε» με την ζωή της την κατάρρευση του ΕΣΥ

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο λαμπερός καλλιτέχνης που ήταν «μεγάλη φίρμα» έφυγε από τη ζωή ενώ...

Λάκης Λαζόπουλος για Νόνικα Γαληνέα: Τα τελευταία της λόγια και το βιβλίο που του είχε αναθέσει

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετώντας την Νόνικα Γαληνέα μέσα από την εκπομπή του «Έξω από στο στόμα του Λάκη» που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 19:00...

Θερμό επεισόδιο του Μάκη Βορίδη με εφοπλιστή!

Πολλά νεύρα έχει ο Μάκης Βορίδης, μετά το κάζο που έπαθε στις εκλογές. Μπορεί το αποτέλεσμα ήταν ένας θρίαμβος για τη Νέα Δημοκρατία, ήταν...
spot_img

NEWSROOM

spot_img