Τέμπη: Συγκινούν ο πατέρας και ο αδελφός της Ελπίδας Χούπα – Στον ανακριτή πρώην και νυν σταθμάρχες

Τέλη Μαΐου θα κληθούν για συμπληρωματικές καταθέσεις οι προφυλακισμένοι σταθμάρχης και επιθεωρητής και οι σταθμάρχες που είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Must Read

Την μνήμη της νεαρής φοιτήτριας Ελπίδας Χούπα τίμησε η οικογένειά της καθώς πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον χαμό της στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ακόμα συγκλονισμένος ο αδελφός της 28χρονης δήλωσε πως η απώλεια της είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται.

«Ήδη 40 μέρες και κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά μας. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, στριφογυρνάμε τη μια, κλαίμε την άλλη θα γελάσουμε για δευτερόλεπτα, μετά ξανά τα ίδια… δεν ξεπερνιέται αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, ο οποίος έφτιαξε με τα χέρια του τον τάφο της, όπως ακριβώς θα επιθυμούσε, τόνισε πως τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος της απώλειας.

«Δεν θα φύγει καθόλου από τη μνήμη μας, έχει αφήσει τέτοιο έργο πίσω της…Μου έρχεται κρίμα που ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, να ανοίξει, να ανθίσει. Δυστυχώς το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια. Αν μπορούσε κάποια στιγμή να μου έλεγε κάτι – επειδή την ξέρω ως κόρη– θα μου έλεγε “πατέρα, να είσαι υπερήφανος για εμένα”», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ο κ. Χούπας ραγίζει καρδιές όταν λέει ότι θα ασχολείται με τα μελίσσια για να ξεχνιέται και εκεί θα βγάζει μια κραυγή για την κόρη του.

«Θα πηγαίνω στα μελίσσια, στις μέλισσές μου, εκεί θα βγάζω μια κραυγή, εκεί θα συνεχίσω την απασχόλησή μου με τις μέλισσες και η ζωή συνεχίζεται».

Δείτε βίντεο:



Στον ανακριτή ο πρώην σταθμάρχης Βόλου

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο συνταξιούχος πρώην σταθμάρχης στον Βόλο, Γιώργος Αποστολέρης, ο οποίος είχε περάσει για ένα διάστημα από το σταθμαρχείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε για τις συνθήκες εργασίας, τα μέτρα ασφάλειας και τη διαχείριση της κυκλοφορίας μόνιμη εν ενεργεία σταθμάρχης που υπηρετεί στο Σταθμαρχείο Λάρισας.

Στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και ο σταθμάρχης Λάρισας που την 28η Φεβρουαρίου έκανε την απογευματινή βάρδια στον Σταθμό Παλαιοφαρσάλου και ο οποίος έσπευσε στο σταθμαρχείο Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Επίσης, τέλη Μαΐου θα καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις και τους τέσσερις κατηγορούμενους, τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, τον προφυλακισμένο επιθεωρητή και τους δύο υπό όρους ελεύθερους σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στη Λάρισα την 28η Φεβρουαρίου, ημέρα του τραγικού δυστυχήματος.

Μέχρι το Πάσχα ο ανακριτής θα λαμβάνει καταθέσεις από συνταξιούχους και εν ενεργεία σταθμάρχες και άλλους εργαζόμενους.



Δείτε επίσης:

Ανατριχίλα: Η στιγμή που το τρένο περνά από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη!

Συγκλονίζει ο πνευματικός του Κυπριανού που «χάθηκε» στην τραγωδία των Τεμπών

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This