Φρίκη στα Χανιά: Κακοποιημένα ζώα ούρλιαζαν πεινασμένα και δεμένα

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του χωραφιού

Must Read

Εικόνες φρίκης και αποτροπιασμού κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες σε χωράφι στα Χανιά, όπου βρέθηκαν 16 ζώα δεμένα και αποστεωμένα από την πείνα.

Τα άτυχα ζωντανά που ήρθαν αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο των ανθρώπων, βρέθηκαν μέσα σε παλιό χοιροστάσιο σε χωριό του Δήμου Πλατανιά, σε άθλιες συνθήκες.

«Ενώ ψάχναμε σήμερα το απόγευμα για τον Τζόνυ που χάθηκε σε χωριό του Δήμου Πλατανιά, ακούσαμε ουρλιαχτά σκύλων από ένα χωράφι μέσα από ένα παλιό χοιροστάσιο. Όταν πλησιάσαμε οι εικόνες ήταν σοκαριστικές!!!», έγραψε η Λήδα Σηφοδασκαλάκη, μέλος φιλοζωικού σωματείου.

«Υπήρχαν 10 ενήλικα σκυλιά, αποστεωμένα, με 50 πόντους αλυσίδες και ξύλα και παλέτες για καταλύματα (όσα ήταν εκτός χοιροστασίου), με φοβερή βρωμιά και δυσοσμία στο χώρο από τα κακκά τους, με βουρκωμένα πλαστικά μπωλ νερού (όσα είχαν). Το άλογο επίσης ήταν δεμένο, φανερά υποσιτισμένο και χωρίς κανένα κατάλυμα. Δυστυχώς ένα από τα σκυλιά έχει γεννήσει και υπάρχουν 5 μικροσκοπικά κουτάβια σε άθλια κατάσταση. Τα σκυλιά ούρλιαζαν από την πείνα και την εγκατάλειψη» καταγγέλλει στην ανάρτησή της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σημείο και ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, ο οποίος μάλιστα είναι και ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, συνελήφθη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This