«Όποιος θέλει γυμνές, να μου στείλει» – Φρίκη στο Telegram με τις ψεύτικες φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών

Ανήλικα τα περισσότερα κορίτσια που τους έκλεψαν φωτογραφίες από το Instagram

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες από απελπισμένες γυναίκες, οι οποίες ανακάλυψαν με τρόμο ότι διακινούνται ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες τους, κυρίως μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι απατεώνες του διαδικτύου αλιεύουν τις φωτογραφίες ανυποψίαστων χρηστριών από τα προφίλ τους στο Instagram, στο facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια τις επεξεργάζονται μέσω προγραμμάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, ώστε να κρατούν το πρόσωπο των εικονιζόμενων γυναικών, αλλά να εμφανίζονται γυμνές ή ημίγυμνες!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους διαχειριστές του προφίλ yperoxes.gynaikes στο Instagram, το… δόλωμα που ρίχνουν οι αδίστακτοι επιτήδειοι στους ενδιαφερομένους είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες που εικονίζονται στις φωτογραφίες είναι ανήλικες! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς περισσότερες από δέκα γυναίκες έχουν προβεί σε επίσημες καταγγελίες στις Αρχές.

Κυρίως ανήλικες

«Τις τελευταίες ώρες λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα για ένα έγκλημα κατά των γυναικών που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή. Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram διακινούνται στο διαδίκτυο πάνω από 100.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών από το Instagram, το facebook ή το OnlyFans, οι οποίες έχουν δεχτεί επεξεργασία ή έχουν κατέβει από τις πλατφόρμες παράνομα. Οι γυμνές φωτογραφίες γυναικών, που ως επί των πλείστον είναι ανήλικες, έχουν δεχτεί επεξεργασία μέσω συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης, ώστε να αφαιρεθούν τα ρούχα» αναφέρουν οι διαχειριστές του προφίλ yperoxes.gynaikes και προσθέτουν:

«Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, όμως τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργηθεί αρκετά ομαδικά γκρουπ που ονομάζονται “Ανταλλαγή Γυμνών Φωτογραφιών Πρώην” και άλλες ομαδικές με ανυποψίαστες γυναίκες στην Ελλάδα! Οποια γυναίκα ή κορίτσι πέσει θύμα αυτού του χυδαίου εγκλήματος να ξέρει αρχικά ότι είναι ΘΥΜΑ και δεν έχει κάνει κάτι λάθος ή κάτι κακό, καθώς είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να μοιράζεται ό,τι υλικό επιθυμεί η ίδια!… Εάν είστε θύμα αυτής της παράνοιας, επικοινωνήστε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στο group «Κορίτσια της διπλανής πόρτας» διακινούνται ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, υπάρχουν και υποομάδες για διάφορες περιοχές της Ελλάδας. «Από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική έχετε σπάνιο και ακυκλοφόρητο υλικό;», «Πληρώνω και θέλω βίντεο από την… αν έχει κάποιος», «Οποιος θέλει από Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα και Βούλα, να μου στείλει να ανταλλάξουμε», είναι μερικά μόνο από τα εμετικά σχόλια που έχουν ανταλλάξει τα 15.000 μέλη της ομάδας του Telegram. Στόχος των διαχειριστών των συγκεκριμένων γκρουπ είναι να δημιουργηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ιδιωτικές ομάδες, αποτελούμενες από αμέτρητες «φακελωμένες» γυναίκες-θύματα.

«Μέσα σε αυτές τις ιδιωτικές ομάδες μπορείτε να βρείτε μαζεμένο και οργανωμένο υλικό από την περιοχή σας, σε μια κλειστή ομάδα για λίγα και εκλεκτά άτομα» αποκάλυψε ένας από τους διαχειριστές. Παράλληλα, σε άλλο μήνυμα από τον ίδιο admin αναφέρεται πως στην ιδιωτική ομάδα για τη Θεσσαλονίκη υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από περισσότερες από 350 κοπέλες, οι οποίες κατονομάζονται!

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This