Μάρτυρες στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καταγγέλλουν προσπάθεια εκφοβισμού τους!

Υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν απειλές μετά την υποβολή των καταγγελιών τους

Must Read

Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου -ιδρυτή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»-  για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, που αφορά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του ένας 15χρονος και ένας 19χρονος για την περίοδο από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022, δύο γυναίκες, μάρτυρες στην υπόθεση, καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές και κάποιοι προσπαθούν να τις εκφοβίσουν.

Μάλιστα, μιλώντας στη Real News, υποστηρίζουν ότι άνθρωποι της «Κιβωτού» είναι αυτοί που τις απειλούν για να σωπάσουν και δηλώνουν ότι αισθάνονται δικαιωμένες από τη δίωξη στον πατέρα Αντώνιο, αλλά και σε επτά πρώην εργαζόμενους της δομής.

Μια 28χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που διέμενε στην «Κιβωτό» με τον αδελφό της, είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν καθημερινά τιμωρίες, λεκτικές επιθέσεις και bullying.

«Οι μήνες σιωπής που πέρασαν από τις πρώτες καταγγελίες μέχρι την τωρινή εξέλιξη ξεσκέπασαν αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να μας εκφοβίσουν για να σωπάσουμε. Οι φωνές μας όμως όχι μόνο δε σταμάτησαν αλλά δυνάμωσαν για να ακουστούν σε όλους και σε αυτούς που δεν πίστεψαν», λέει χαρακτηριστικά η Δέσποινα.




Η γυναίκα στην καταγγελία της, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως άνθρωποι της δομής έπεισαν τη μητέρα της (ενώ εκείνη δούλευε συνεχώς για να φροντίζει τη μητέρα της), να αφήσει την περιουσία της στην «Κιβωτό» και να αποκληρώσει την κόρη της.

«Η μητέρα μου πέθανε και άφησε μία διαθήκη στην οποία αποκληρώνει εμένα και αφήνει τα πάντα στην Κιβωτό. Μέσα στην διαθήκη γράφει ότι με αποκληρώνει επειδή ήμουν βίαιη, τη χτυπούσα βάναυσα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία για αυτή τη συμπεριφορά», αναφέρει σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This