Αυτός είναι ο 18χρονος που μαχαίρωσαν στην Ακρόπολη – Τι λέει η μητέρα και ένας φίλος του

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του νεαρού

Must Read

Ώρες μεγάλης αγωνίας ζει η οικογένεια του 18χρονου ο οποίος μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ στην Ακρόπολη από δύο 17χρονους οι οποίοι ήθελαν να τον ληστέψουν.

Ο νεαρός του οποίου το όνομα είναι Δημήτρης φέρει σοβαρά τραύματα στο λαιμό και την κοιλιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με το Live news, οι γιατροί ανέφεραν πως το μαχαίρι χτύπησε κεντρική αρτηρία με συνέπεια να χάσει πολύ αίμα. Μετά από πολύωρο χειρουργείο στον Ερυθρό Σταυρό, ο 18χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τα επόμενα δύο 24ωρα να είναι κρίσιμα. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί οι δύο 17χρονοι που τον μαχαίρωσαν.

Τι είπε η μητέρα του

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η μητέρα του Δημήτρη μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

«Έχει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά τα επόμενα 24ωρα θα είναι δύσκολα. Μιλήσαμε λίγο μετά το χειρουργείο αλλά είναι σε καταστολή γιατί έχει πολύ έντονους πόνους», είπε η μητέρα.

Και πρόσθεσε: «Έχασα όλη μου τη ζωή μόλις με ειδοποίησαν. Το πρώτο πράγμα, μόλις βγήκε από το χειρουργείο, είπε ‘μαμά συγγνώμη’».

Στην κάμερα του MEGA μίλησε και ένας από τους φίλους του Δημήτρη που ήταν στην παρέα και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Αρχικά, όπως είπε, οι δύο δράστες τους πλησίασαν χωρίς να έχουν απειλητικές διαθέσεις ενώ κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν τα ξέραμε τα παιδιά. Ήρθαν τυχαία σε εμάς και μας ζήτησαν δύο τσιγάρα, είπαμε δεν έχουμε και μόλις γύρισαν πλάτη έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του Δημήτρη. Δυστυχώς, ο κόσμος είναι πλέον έτσι. Θέλω να πώς να μην αφήσουνε κανέναν να τους πλησιάζει. Να είναι απλά καλά ο Δημήτρης θέλουμε», τόνισε το παιδί.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Διασωληνωμένος 18χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση με μαχαίρι
 
Χειροπέδες σε δεύτερο 17χρονο για την επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This