Ισχυρός σεισμός στην Εύβοια: Έντρομοι οι κάτοικοι στους Ζάρακες, αποφεύγουν να μπουν στα σπίτια τους

«Όλοι οι κάτοικοι φοβόμαστε το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού»

Must Read

Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από τότε που σημειώθηκε η ισχυρή σεισμική δόνηση των τα 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή και σε περιοχές της Αθήνας, οι κάτοικοι στους Ζάρακες παραμένουν τρομοκρατημένοι.

Με το επίκεντρο του σεισμού να βρίσκεται μόλις επτά χιλιόμετρα από το χωριό τους, οι ντόπιοι δηλώνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι για το νέο αυτό «χτύπημα» του «Εγκέλαδου» στην περιοχή τους, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με το evima.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές. Μάλιστα, τόσο στο συγκεκριμένο χωριό, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Εύβοιας, οι κάτοικοι, θορυβημένοι και από τις συνεχείς μικρότερες δονήσεις, παραμένουν εκτός κτηρίων, σε εξωτερικούς χώρους, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών φοβούνται να μπουν στα σπίτια τους.

«Βγήκαμε όλοι από τα σπίτια μας, έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας, ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός. Στο χωριό είχε λαϊκή σήμερα και όλος ο κόσμος ήταν σε μια ταραχή, άρχισαν να πέφτουν πράγματα από τους πάγκους. Όλοι οι κάτοικοι φοβόμαστε το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος τις περιοχής στο evima.gr.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαράκων σχολίασε ότι «η σεισμική δόνηση ήταν πολύ ισχυρή. Αυτή την ώρα είμαστε σε επιφυλακή και πάμε να δούμε αν έχουν προκύψει ζημιές σε σπίτια».

*πηγή φωτο: evima.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This