Πλαταμώνας: «Γλιτώσαμε για δευτερόλεπτα», λέει οδηγός – «Δεν μπορούσε να αποφευχθεί», λένε τα ΚΤΕΛ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΚΤΕΛ - Διασωληνωμένοι και σε σοβαρή κατάσταση δύο σοβαρά τραυματίες

Must Read

UPDATE: Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ΚΤΕΛ που είχε συλληφθεί. 

Παραλίγο να είναι από τα θύματα ή τους τραυματισμένους του δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα κοντά στον Πλαταμώνα όταν ένα λεωφορείο έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ ο γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων «Η Μαγνησία», Θανάσης Σιμώτας.

Από την σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος και τραυματίστηκαν έξι άτομα, τρία από αυτά σοβαρά.

Ο άνδρας με καταγωγή από τον Βόλο ανέφερε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση του στο Facebook ότι κινούνταν με το όχημα του στον ίδιο δρόμο και για δευτερόλεπτα απέφυγε την σύγκρουση!

Μάλιστα, την ανάρτηση του συνοδεύει βίντεο από το σημείο της τραγωδίας.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Συμβαίνει τώρα Ο Βολιώτης οδηγός συγκλονίζει με την περιγραφή του για το δυστύχημα στο ύψος του Πλαταμώνα Συγκλονιστικό δυστύχημα. Ώρα 01.30 στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Προπορευόμενο διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, μόλις έχει εμβολίσει δυο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα (??) στην Λ.Ε.Α.. Ο δρόμος γεμάτος συντρίμμια. Για κλάσματα του δευτερολέπτου αποφύγαμε την σύγκρουση και εμείς…. Οι εικόνες τραγικές. Δυστυχώς πρέπει να υπάρχουν θύματα».

Δείτε την ανάρτηση:

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Στο συμπέρασμα ότι το δυστύχημα στην εθνική οδό που στοίχισε την ζωή σε ένα 19χρονο παλικάρι δεν μπορούσε να αποφευχθεί βγάζουν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για το περιστατικό.

Στην ανακοίνωση τονίζουν πως η ταχύτητα του λεωφορείου ήταν κανονική, όπως αποδεικνύεται και από την τηλεματική ενώ η εταιρεία εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του 19χρονου.

Η ανακοίνωση:

«Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς.

Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.

Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παρισταμένων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφίχθησαν στον Κηφισό στις 9 π.μ. της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών».

Δείτε την ανάρτηση:

Σε κρίσιμη κατάσταση δύο τραυματίες

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο από τους έξι τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 28χρονο εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά οι τρεις από τους επιβαίνοντες στο όχημα που ήταν και ο 19χρονος νεκρός ενώ στο δεύτερο όχημα οι τραυματισμοί ήταν ελαφρύτεροι.

Δείτε βίντεο:






Δείτε επίσης:

Τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα: ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με 2 ΙΧ – Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Τροχαίο στον Πλαταμώνα: 19χρονος ο νεκρός – Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This