Γιάννης Λύρας: «Η 92χρονη παρενόχλησε το παιδί μου – Σκηνοθέτησαν τον ξυλοδαρμό»

Τι υποστηρίζει για το επεισόδιο με την ηλικιωμένη ο πλαστικός χειρουργός

Must Read

Σάλος προκλήθηκε μετά την είδηση ότι ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας συνελήφθη μετά από επεισόδιο με 92χρονη που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον ίδιο. Όπως έγινε γνωστό, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό πριν εκδικαστεί η υπόθεση. 

Η 92χρονη κατήγγειλε πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ από πλευράς του ο πλαστικός, αρνείται τις κατηγορίες και έκανε λόγο για σκηνοθετημένο σενάριο. Μάλιστα υποστήριξε ότι η ηλικιωμένη παρενόχλησε το παιδί του.

Σε συμβιβασμό με την ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για πρόκληση σωματικών βλαβών έφτασε ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος επέμεινε πως δεν χειροδίκησε ποτέ σε βάρος της.

Σε νέες δηλώσεις του, ο Γιάννης Λύρας ανέφερε: «δεν υπάρχει περίπτωση να είχα κάνει κακό σε άνθρωπο για κοινόχρηστα. Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν οι παππούδες του παιδιού, ο κηπουρός και η μητέρα του παιδιού. Όταν εισήλθαν στο σπίτι, το άτομο αυτό βρέθηκε κοντά στο παιδί και εκείνο ένιωσε μία ενόχληση και κάλεσα την Άμεση Δράση για να υποβάλλω μήνυση αφού είχα εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Είχα κάνει συστάσεις στα παιδιά της. Η 92χρονη επινόησε το επεισόδια, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επεισόδιο μεταξύ μας. Συλληφθήκαμε μετά τις καταγγελίες και οι δύο. Μετά πήγε στο ΚΑΤ η γυναίκα και δεν την κράτησαν ούτε ένα βράδυ γιατί δεν είχε τίποτα. Θα ανακαλέσω την μήνυση αλλά δεν θέλω προβλήματα» είπε στο Live News.




Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά από καταγγελία της 92χρονης ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε μετά από καβγά για τα κοινόχρηστα.

«Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη» απάντησε ο πλαστικός χειρουργός και πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηλικιωμένη παρενόχλησε το παιδί του: «Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Δείτε επίσης:

Γιάννης Λύρας: «Δεν ξυλοκόπησα την 92χρονη, εκείνη παρενόχλησε το παιδί μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This