Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

«Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ, ούτε για πταισματική παράβαση», δήλωσε η δικηγόρος του

Must Read

Ο 79χρονος «ξανθός μάγος» βρίσκεται προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου.

Η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως έχει ήδη γίνει αίτημα για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, ενώ κατατίθεται και νέο υπόμνημα με καταθέσεις υπέρ του κατηγορούμενου.

Όπως ανέφερε υπερασπιζόμενη τον πελάτη της: «Το αίτημα αποφυλάκισης εκκρεμεί ενώ καταθέτουμε υπόμνημα με καινούριες ένορκες βεβαιώσεις, που καταθέτουν για το ποιόν αυτού του ανθρώπου. Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ, ούτε για πταισματική παράβαση. Είναι περίεργο να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να είναι κοντά στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο και να μη διστάζουν να κάνουν ένορκες βεβαιώσεις. Και μιλάμε για ανθρώπους που έχουν παιδιά, έχουν οικογένεια, έχουν εγγόνια, έχουν συναναστραφεί αυτό τον άνθρωπο, γνωρίζουν την οικογένειά του και είναι στο πλευρό του».

Και συνέχισε λέγοντας ότι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα που τον έχουν γνωρίσει καταθέτουν στοιχεία υπέρ του, ότι «ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, δοτικός, με μέτρο στη συμπεριφορά και στο λόγο, δεν έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση η σε αμηχανία ενήλικα ή ανήλικα άτομα και 50 χρόνια με την ίδια σύντροφο μέρα νύχτα. Αυτή η γυναίκα σήμερα είναι καρκινοπαθής, δίνει μάχη για τη ζωή της και το μόνο το οποίο ζητάει και αυτή, είναι, σε αυτό το φυσικό τελείωμα της ζωής να έχει κοντά τον άνθρωπο που επί μισό αιώνα ήταν δίπλα της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This