Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς οι δύο άντρες που συνελήφθησαν χθες, ένας 40χρονος και ένας 48χρονος, βρίσκονται ενώπιον του εισαγγελέα, στα δικαστήρια.

Η άφιξη τους στην Ευελπίδων έγινε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Το τζιπ που τους μετέφερε συνοδεύονταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δείτε φωτογραφίες:

Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου και την σύλληψη τους που έγινε χθες.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε Γέρακα και Νίκαια το απόγευμα της Παρασκευής και τη σύλληψή τους ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε το πρωί, ο 40χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλη δολοφονία και συγκεκριμένα στη δολοφονία άνδρα στις 6 Δεκεμβρίου του 2021 στο Γαλάτσι.

Και οι δύο έχουν απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν, καθώς είχαν συλληφθεί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχετικά με ληστείας, την οποία είχαν διαπράξει το 2012.

Επιπλέον ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση καθώς και ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε επίσης:

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Τον εντολέα να βρουν… Να μάθω γιατί… Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου»

«Αρχίζει η δικαίωση για τον Γιώργο», λέει η χήρα του Καραϊβάζ – Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This