Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι συλληφθέντες για την υπόθεση Καραϊβάζ

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας

Must Read

Σύντομη ήταν η παρουσία των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση Καραϊβάζ ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Ο 40χρονος και ο 48χρονος – και οι δύο με βαρύ ποινικό παρελθόν – πέρασαν την πόρτα των δικαστηρίων περίπου στις 12.

Αρχικά, ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Η Ρόη Παυλέα, συνήγορος της οικογένειας του δημοσιογράφου ανέφερε πως οι συλλήψεις «είναι μία εξέλιξη που περιμέναμε εδώ και δύο χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην Ελληνική αστυνομία. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις και θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό».

Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά η οικογένεια σύμφωνα με τον δεύτερο συνήγορο, Σπύρο Χαριτάτο.

«Για εμάς είναι η αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όμως, πρόκειται για μία δαιδαλώδη υπόθεση. Κατά την ταπεινή μας κρίση, δεν μπορεί να περιοριστεί σε δύο άτομα, ούτε σε τρία. Ευελπιστούμε πολύ σύντομα να έρχονται πλέον στοιχεία στη διάθεσή της Ελληνικής Αστυνομίας και κυρίως στην κρίση και στην εμπειρία των κυρίων εισαγγελέα και ανακριτή για να φτάσουμε στον κύκλο των προσώπων που εμπλέκονται στη δολοφονία του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ.

Εμείς προσπαθούμε να προστατεύσουμε την μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά κυρίωςτα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη στη διάθεσή της και η αστυνομική έρευνα. Εκπροσωπώντας τη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου, δεν είναι μία εύκολη στιγμή για κανέναν. Σίγουρα για την Στάθα, τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, τον αγαπημένο μας Δημήτρη, τη μητέρα και την αδερφή του Γιώργου και φυσικά σε όλη την οικογένεια στην Αθήνα και στη Δράμα.

Έχουμε υπομονή αλλά θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, όπου μπορούν να φτάσουν οι πραγματικές ευθύνες. Θέλουμε να φτάσουμε σε οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να αγγίξει αυτή η υπόθεση όποια δύναμη μπορεί να έχει».

Οι δύο συλληφθέντες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας χθες. Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η αστυνομία τα δύο αδέλφια έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν.






Δείτε επίσης:

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Τον εντολέα να βρουν… Να μάθω γιατί… Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου»

Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. για Γ. Καραϊβάζ: «Πρόβα» της δολοφονίας είχαν κάνει οι δράστες μια μέρα πριν!

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This