Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τον σταυρό από μωρό αμέσως μετά την βάφτιση – Τι λέει η μητέρα

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε σε βάφτιση στην Θεσσαλονίκη, όταν επιτήδειος αφαίρεσε τον βαπτιστικό σταυρό του μωρού και μάλιστα αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Η βάπτιση του επτά μηνών μωρού έγινε στις 22 Απριλίου. Το παιδί στην αναμνηστική φωτογραφία φορούσε τον σταυρό, όμως κατά την επιστροφή στο σπίτι για το γλέντι διαπιστώθηκε ότι έλειπε από τον λαιμό του, με τους γονείς να υποψιάζονται ότι κάποιος επιτήδειος τον αφαίρεσε στο μεσοδιάστημα, πριν την αποχώρηση από τον Ιερό Ναό.

«Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι με ενημέρωσε η πεθερά μου ότι το μωρό δεν φοράει σταυρό. Το επόμενο πρωινό πήγαμε να κοινωνήσουμε το μωρό με τη νονά του και με ρώτησε πού είναι ο σταυρός -γιατί δεν τον είδε. Ψάξαμε παντού, πήρα τηλέφωνο όλους τους καλεσμένους, αλλά τίποτα. Υπάρχει φωτογραφία με τον σταυρό, αυτό σημαίνει ότι κλάπηκε πάνω από το το παιδί. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω κάτι τέτοιο, να ξεκρεμάσεις από ένα μωρό που μόλις βαφτίστηκε τον σταυρό του. Δεν έχεις τον Θεό σου. Είναι ντροπή. Όποιος το κάνει αυτό είναι τέρας», δήλωσε η Άννα Κούρα, μητέρα του μωρού.

Εκτός από τον σταυρό, έκλεψαν μια βέρα και ένα κινητό

Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό, ο επιτήδειος άρπαξε κι άλλα πράγματα! «Μετά από λίγο διαπιστώσαμε ότι χάθηκε και η βέρα της κουνιάδας μου, η οποία είναι έγκυος. Είχαν πρηστεί τα χέρια της από την εγκυμοσύνη και την έβαλε στο υπνοδωμάτιο. Μετά από λίγο χάθηκε», ανέφερε η μητέρα του παιδιού, υπογραμμίζοντας ότι στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι έλειπε και το κινητό της πεθεράς της, η οποία ταξίδεψε από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση του μωρού.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Δεν είναι τυχαίο να χάθηκαν τρία αντικείμενα. Αυτό μου είπε και η αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, η οποία υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, για ηθικούς -κυρίως- λόγους. «Δεν έχει να κάνει με την αξία του σταυρού. Έχει διαβαστεί αυτός ο Σταυρός στο παιδί μου», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This