Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 22χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου στα Χανιά

Τι είπε στην αστυνομία η νεαρή Φινλανδή για το απίστευτο περιστατικό που φέρεται να βίωσε

Must Read

Τον βιασμό της από 22χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου, στη περιοχή Σταλός στα Χανιά, κατήγγειλε μια 20χρονη από την Φινλανδία. H κοπέλα βρισκόταν στη περιοχή για διακοπές.

Η τουρίστρια γνώρισε την 1η Μαΐου τον φερόμενο δράστη. Στη συνέχεια αντάλλαξαν κάποια μηνύματα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί στις 2 Μαΐου, έκλεισαν ραντεβού στις 23.30 το βράδυ, όπου συναντήθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια πήγαν στην παραλία. Εκεί έμειναν τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τότε η καταγγέλλουσα σύμφωνα με την κατάθεση της, δέχθηκε επίθεση από τον 22χρονο ο οποίος φέρεται να προχώρησε στον βιασμό της. Αστυνομικοι προχώρησαν χθες στη σύλληψη του 22χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This