Θρίλερ με 17χρονη που εξαφανίστηκε από την Ισπανία και βρέθηκε στην Ακράτα

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Must Read

Μυστήριο και ερωτηματικά καλύπτουν την υπόθεση μιας 17χρονης από την Ιρλανδία η οποία εξαφανίστηκε στην Ισπανία και εντοπίστηκε στην… Ακράτα και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας εξαφανίστηκαν από την Ισπανία όπου διέμενε με την οικογένειά της και εντοπίστηκε στην Ακράτα. Η 17χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, φρουρούμενη από την αστυνομία, μέχρις ότου βρεθεί ίδρυμα για τη φιλοξενία της. Και αυτό γιατί, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το Tempo24news.gr, η ανήλικη κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε από το σπίτι των γονιών της στην Ισπανία, με τους οικείους της να δηλώνουν αμέσως την εξαφάνισή της.

Άμεσα οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών την εντόπισαν στην Ακράτα μαζί με έναν άνδρα, Αμερικανό υπήκοο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This