Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, έπειτα από συναυλία στη Γεωπονική – Στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο

Ξέσπασαν επεισόδια με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο

Must Read

Παρανάλωμα του πυρός έγινε χθες τα ξημερώματα τουριστικό λεωφορείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε νεαρά άτομα και δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια συναυλίας που πραγματοποιήθηκε σε χώρο του πανεπιστημίου για την οικονομική ενίσχυση τεσσάρων προφυλακισμένων αναρχικών. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής περίπου 60 άτομα βγήκαν στη λεωφόρο Αθηνών και συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν συγκεντρωμένες έξω από τη Γεωπονική.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε τουριστικά λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα, με αποτέλεσμα ένα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστησαν άλλα δύο πούλμαν. Επίσης, διέλυσαν και μία στάση λεωφορείου.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές ατόμων που αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε η εμπλοκή τους στα επεισόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This