Στον εισαγγελέα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης στη Βαρβάκειο

Φέρεται να ήταν πρώην σύντροφος του θύματος

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 42χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας στη Βαρβάκειο αγορά. 

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να ήταν πρώην σύντροφος του θύματος. Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, Πέμπτη 25/5, στο κέντρο της Αθήνας, και είχε στην κατοχή του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εξαρτημένα άτομα, ενώ τον δράστη τον είχαν διώξει παλαιότερα από δομή λόγω βίαιης συμπεριφοράς. Ο 42χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι με την 60χρονη έκαναν μαζί χρήση ουσιών και εκείνη γινόταν επιθετική. Το μαχαίρι με το οποίο έγινε το έγκλημα ήταν δικό της, σύμφωνα με τον ίδιο. Ισχυρίστηκε ότι την τσάντα και το κινητό της άτυχης γυναίκας, δεν τα πήρε εκείνος.

 


 

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

 


 

Διαβάστε ακόμα:

«Επιτέθηκε πρώτη» η 60χρονη, ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφός της που την κατακρεούργησε στη Βαρβάκειο

Την κατακρεούργησε ο σύντροφός της! Συνελήφθη ο δολοφόνος της γυναίκας στη Βαρβάκειο Αγορά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This