Ξεσπά η μητέρα του 14χρονου Τάσου: «Δεν θέλω χρήματα, το παιδί μου θέλω»

Τι δήλωσε για την αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ, η μητέρα του 14χρονου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του

Must Read

Σχεδόν 7 χρόνια μετά από τη δολοφονία του 14χρονου Τάσου από συμμαθητή του, επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ στους γονείς του αδικοχαμένου παιδιού, για ψυχική οδύνη.

Ο 14χρονος βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια ενός συμμαθητή του ο οποίος τον σκότωσε μαχαιρώνοντας τον στον λαιμό, μετά από ασήμαντη αφορμή, το 2016, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Ξεσπώντας, η μητέρα του 14χρονου Τάσου, δήλωσε στον Alpha ότι δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και κανείς δεν μπορεί να φέρει πίσω τον γιο της: «Και να τα καταβάλουν τα χρήματα, δεν τα θέλω. Εγώ το παιδί μου θέλω, κανένας δεν μπορεί να μου το φέρει όμως» είπε η μητέρα και στράφηκε κατά των γονιών του δολοφόνου του Τάσου, ο οποίος όπως είπε κυκλοφορεί ελεύθερος . «Όταν δε νοιάζονται πού βρίσκεται, τι κάνει και τι δεν κάνει… αυτοί έχουν την ευθύνη» είπε η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού.




Το χρονικό

Ήταν 11 Ιουνίου του 2016 όταν οι συμμαθητές επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από βόλτα. Ο 14χρονος έκανε ένα σχόλιο για την παλαιότητα του τρακτέρ του φίλου του και τότε εκείνος, εξαγριωμένος άρπαξε ένα μαχαίρι από το σπίτι του και τον μαχαίρωσε στον λαιμό. Έπειτα, γύρισε στο σπίτι του σα να μη συνέβη τίποτα.

Οι γονείς του Τάσου αναζητούσαν απεγνωσμένα τα παιδί τους και επικοινώνησαν με τον φίλο του.

«Ψάχναμε αλλά τίποτα. Πήρα τηλέφωνο τον δράστη… είχε τόσο ψυχραιμία. Μου έλεγε: “θεία τώρα εγώ κοιμάμαι”. Του είπα: “αγόρι μου συγγνώμη που σε ξύπνησα, αλλά ο Τάσος πού είναι;”» περιέγραψε η μητέρα του Τάσου. Η απάντηση που πήρε τότε από τον δράστη ήταν: «Δεν ξέρω θεία. Εγώ τον άφησα, χωρίσαμε στον δρόμο λίγο πιο πάνω από το σπίτι μας» ανέφερε η μητέρα.

Μετά από μερικές ώρες, ο Τάσος εντοπίστηκε νεκρός και σύντομα ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα: «Δεν πήγαινε το μυαλό μου, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένα παιδί… ένας 14χρονος θα έφτανε σε τέτοιο σημείο» είπε η μητέρα του άτυχου Τάσου.

Σημειώνεται ότι στον 14χρονο δράστη επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα από το το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων. Ο ανήλικος έμεινε έγκλειστος στο Ίδρυμα Αγωγής Βόλου μέχρι τα 18 του και σήμερα, σε ηλικία 21 ετών, είναι ελεύθερος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This