«Ο Σκέρτσος παίζει να είναι το μεγαλύτερο τρολ της ΝΔ και μάλιστα επώνυμο» – Χαμός στο διαδίκτυο!

Το «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η απλή αναλογική» που είπε και εννόησε ξεκάθαρα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, ξεσήκωσε το Twitter!

Must Read

Το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στα σχολεία και στις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών και εκτός των άλλων, έχει δημιουργήσει και ένα τεράστιο τσίρκο αποποίησης ευθυνών.

Μετά τον ισχυρισμό του Υπουργείου Παιδείας ότι φταίνε οι κακοί χάκερς που έβαλαν στο στόχαστρο την εκπαίδευση στη χώρα μας, εμφανίστηκε το πρωί ένας εκ των αρχι-γελωτοποιών της ΝΔ για να πει ότι για όλα τα προβλήματα με την Τράπεζα Θεμάτων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έφερε το σύστημα της απλής αναλογικής και αυτό έχει οδηγήσει στο να έχουμε τώρα υπηρεσιακή Κυβέρνηση η οποία, δεν φταίει μεν, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την κυβερνοεπίθεση!

Ο Άκης Σκέρτσος με λίγα λόγια είπε ότι οι υπηρεσίες και οι οργανισμοί δεν λειτουργούν επειδή έχουμε υπηρεσιακή Κυβέρνηση και όχι Κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό πρέπει οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τη ΝΔ στις 25 Ιουνίου!

«Βρισκόμαστε εδώ λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μας σύστημα, δεν έχουμε μια σταθερή, πολιτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, υπάρχουν κι αρκετοί άλλοι, που το συντομότερο δυνατόν πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου».

Δείτε επίσης: Τράπεζα Θεμάτων – Εισαγγελική παρέμβαση για το αλαλούμ στα σχολεία

  • Μερικά χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This