Συνελήφθη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μετά από συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο

Τον συνέλαβαν στη Γλυφάδα για μια υπόθεση που εκκρεμούσε από το 2019 - 3ημερό στο κρατητήριο θα κάνει ο επιχειρηματίας

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Παρασκευής στον γνωστό επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, ο επιχειρηματίας που άφησε εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό, συνελήφθη μόλις λίγες ώρες μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, για υπόθεση που εκκρεμούσε εδώ και χρόνια.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η σύλληψή του μοιάζει με «μήνυμα» εκδίκησης γιατί μίλησε δημόσια για τα «κοράκια», όπως αποκάλεσε τα funds που του αρπάζουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του έχει απομείνει, μετά από την καταστροφή που επέφεραν τα μνημόνια και η πανδημία. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι ντρέπεται που ψήφιζε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ίσως αυτό «ενόχλησε», όπως σημειώνει το zougla.gr και παραθέτει ερωτήματα όπως γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε συλληφθεί, ενώ όλοι γνώριζαν που μένει; O ίδιος δεν κρυβόταν και όποιος ήθελε να τον βρει, γνώριζε τη διεύθυνσή του. 

Όλως τυχαίως η σύλληψή του έγινε πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Τρίτη…

Η συνέντευξη που έδωσε λίγες ώρες νωρίτερα:

Δείτε επίσης:

«Τα κοράκια θέλουν να σε ξεκοκαλίσουν» – Χάνει το σπίτι του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This