Στεναχωρημένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τα θέματα των Πανελληνίων

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Φωκίδας

Must Read

Στις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χθες μίλησε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Φωκίδας, Κωνσταντίνος Δούνας και ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης. 

«Τελικά του δόθηκε η άδεια και έδωσε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω η μεταγωγή του έγινε στις 6 το απόγευμα και στις 9 η ώρα πήρε τα θέματα. Όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Σε μιάμιση περίπου ώρα παρέδωσε τα θέματα», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο κ. Δούνας.

Αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας την Πέμπτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με ύβρεις και φωνές, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό των μεταγωγών προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου στήθηκε Εξεταστικό Κέντρο για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις οι κρατούμενοι, δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται εγκαίρως στην θέση του για να συμμετέχει στις εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής.

Τελικά, δεδομένου πως αποτελεί δικαίωμα του η συμμετοχή στης Πανελλαδικές Εξετάσεις, οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του, μαζί με άλλον έναν κρατούμενο, προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δούνας, ο Αναγνωστόπουλος «ήταν στεναχωρημένος»,μετά το πέρας της εξέτασης του.  Ο 35χρονος εξετάστηκε στα Νέα Ελληνικά και το θέμα ήταν η έμφυλη βία!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου δεν γνώριζε πως θα δώσει εξετάσεις ενώ τόνισε ότι οι Πανελλήνιες είναι καλό στοιχείο για κάποιον κατηγορούμενο.

«Όλες αυτές τις ημέρες είχαν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα. Εγώ είχα άγνοια πως θα έδινε εξετάσεις και ήταν μία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του. Όταν θα μιλήσω, θα ενημερωθώ για το πώς έγραψε. Αντιλαμβάνομαι την κοινωνία αλλά το να δώσει κάποιος κρατούμενος πανελλήνιες είναι από τα στοιχεία που συνεκτιμώνται από τα δικαστήρια.

Το δικαστήριο κρίνει γενικότερα το ζήτημα του χαρακτήρα του κατηγορούμενου. Η υπόθεση έχει πολύ πορεία ακόμη. Κάποιος κρατούμενος που περνάει στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δικαιούται την παρακολούθηση των μαθημάτων. Δεν αλλάζει κάτι στην κατηγορία» , ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε και την κατάθεση της ψυχιάτρου της Καρολάιν η οποία χαρακτήρισε τον 35χρονο ναρκισσιστή και χειριστικό.

«Μιλάμε για μία μάρτυρα από την πολιτική αγωγή που αναπτύσσει μία κατάθεση που έχει να κάνει με όλα εκτός από τον Μπάμπη Αναγνώστοπουλο τον οποίο δεν έχει δει και δεν μπορεί να αξιολογήσει. Κάνει μία τοποθέτηση για ψυχιατρικά ζητήματα και γι’ αυτό ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη. Ας οριστεί ψυχίατρος του Δημοσίου για να βγει ένα συμπέρασμα».

Δείτε τις δηλώσεις:

Δείτε επίσης:

Έδωσε τελικά Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Δίκη Μπ Αναγνωστόπουλου: «Χειριστικός και ναρκισσιστής ο κατηγορούμενος», είπε ψυχίατρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This