ΕΛ.ΑΣ: Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 36χρονος που μαχαίρωσε άγρια τη σύντροφό του στο Ηράκλειο

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, σταθερή και εκτός κινδύνου, η 36χρονη, μετά τις 14 μαχαιριές που δέχθηκε - Τι είπε ο διοικητής του νοσοκομείου

Must Read

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ παραμένει διασωληνωμένη η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον 36χρονο σύντροφό της, κατά τη διάρκεια καβγά τους χθες το βράδυ στο σπίτι που διαμένουν στην οδό Εργάνους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η άτυχη γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή της να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη ενώ η διασωλήνωσή της έγινε για προληπτικούς λόγους.

Στο ίδιο νοσοκομείο, στη χειρουργική κλινική, νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο δράστης της άγριας επίθεσης, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά, προσπαθώντας πιθανόν να αυτοκτονήσει, αλλά το τραύμα του είναι πιο ελαφριάς μορφής.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 36χρονο δράστη, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι, το οποίο είναι αρραβωνιασμένο, δεν είχε δώσει παρόμοιες αφορμές στο παρελθόν.




  • Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια επίθεση:

Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με την χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.







φωτογραφίες: https://www.ekriti.gr/
Το ζευγάρι – φωτογραφία: creta24.gr
Το αίμα της 36χρονης στις σκάλες τις οποίες κατέβηκε για να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια – φωτογραφία: creta24.gr

*φωτογραφίες: ekriti.gr, creta24.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This