Σκληρός στα πρώτα λόγια του 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύζυγό του

Must Read

Από τύχη γλίτωσε η 36χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, που δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα που δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές από τον μαινόμενο σύζυγό της νοσηλεύεται ακόμα σε ΜΕΘ, την ώρα που ο 36χρονος φαίνεται να μην έχει μετανιώσει την αποτρόπαια πράξη του.

Ψυχιατρική εξέταση

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια της γυναίκας στους αστυνομικούς, ο 36χρονος της επιτέθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί κανένας καβγάς ή λογομαχία και ενώ κάθονταν στο μπαλκόνι.  Ο ίδιος ο σύζυγός της όμως, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο, αφού αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιά, με παγερό ύφος δεν ήθελε να πει τίποτα στους αστυνομικούς και ανέφερε μόνο: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα» είπε ο δράστης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Αμόκ»

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής, παραμένουν σοκαρισμένοι από το άγριο περιστατικό: «Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» δήλωσε στο Live News κάτοικος της περιοχής. «Είχε μαζευτεί αστυνομία, ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This